Miért van az a multiknál, hogy előbb tavolítanak el egy fiatalabb, nem beszűkült gondolkodású valakit, mint egy sok éve ott dolgozó boomert?
A boomer szót nemigazán tudom magyar viszonylatban értelmezni, arra viszont már láttam példát, hogy az 50 közeli, frisebb szemléletű kollégát túrták ki a beszűkült 20-30-asok, a jócskán 50-es, szintén elavult szemléletű főnökasszony biztatására. Van ilyen is, olyan is, ezzel csak ezt akartam mondani.
Egyébként a valaha volt legidősebb kollégám 30 évvel volt idősebb nálam, azaz ma már több mint 60 éves. Megvolt a maga stílusa, de segítőkész, technológiailag penge stb. volt.
A többi részét viszont átérzem annak amit írsz, szerintem próbálj meg konkrét javaslatokat letenni az asztalra, lehet, hogy épp ezt várná tőled, tőletek a vezetőség, nem azt, hogy elmenekültök. Több ilyen helyzetben is voltam már és előbb-utóbb odébbálltam, ma már bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!