Mennyit keres egy Marketingvezeto vagy Marketing osztalyon dolgozo ember jelenleg?
Jelenleg külföldön elek.
Marketing vezeto vagyok egy nagyobb epitkezesi cegnel.
30 oraban 2800 Euro brutto-t keresek (az 1900 euro netto itt)
Jelenleg sok minden valtozik az eletemben (költözes, szetmegy a kapcsolatom gyerek van 2 eves - velem marad -az apja rendesen fog fizetni gyerektartast evvel nem lesz gond)
Gondolkozom azon hogy haza költözöm...a szüleim Budapesten elnek, besegitenenek a gyerekben sokat...viszont kerdeses mennyit keresnek...
Ez most mind nem fontos info.. a lenyeg itt
Marketing vezetoi pozicioban kb mennyit keresnek Budapesten az emberek?
Neztem allasokat online, viszont nagyon soknal nem irjak oda vagy olyan keves hogy el sem akarom hinni.
Köszönöm
A 30 oras 2800 EUR az 40 orara (azaz napi 8-ra) vetitve kb. 3700, ami akarhogy nezem jelen arfolyam mellett majd' masfel millio, bruttoban, ami kb. 1M netto lenne.
Multis kornyezetben ennyi _talan_ realis lehet, de kisebb cegeknel talan a felet ha megkapod.
Vezetőként nem jutott eszedbe, hogy elővegyél egy salary guide-t? Hays, Wyser, esetleg a magyar szakmai szervezet éves kutatása?
Egyébként releváns nemzetközi tapasztalattal, perfekt legalább egy, de inkább 2 nyelvvel én nem tartom elérhetetlennek a bruttó 1-1,5M sáv. Más kérdés, hogy az a tapasztalat az milyen is valójában. Mekkora cégben mekkora csapattal, mekkora költséggel stb stb az a tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!