Mi történhet, ha "véletlenül" nem megy el az ember állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Eddig 7 állásinterjún voltam, mindegyiken meg is jelentem időben, készségesek voltak. A legutóbbi megbeszélt alkalmat viszont teljesen elfelejtettem és csak utólag jutott eszembe, hogy nem mentem el. Ilyenkor utólag lehet elnézést kérni vagy ezzel meg is pecsételődött a helyzetem az adott cégnél? Történik ilyenkor valami?2023. szept. 30. 12:58
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg megpecsételődött, hiszen napok múlva jut csak eszedbe. A HR valószínűleg azt feltételezi, hogy munkába járást is hasonlóképpen űznéd.
3/11 anonim válasza:
Ezt biztosan buktad, de fura, hogy fel sem hivtak, hogy hol vagy...
4/11 anonim válasza:
Cégfüggő, velem is volt olyan hogy nem mentem el azt írtam nekik egy emalt hogy "családi okok" miatt nem tudtam megjelenni azt visszahívtak és néztünk egy másik időpontot!
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben, lehet megpróbálom, legfeljebb nem járok sikerrel. Tényleg röstellem magam, eddig mindenhol időben, néhol idő előtt megjelentem, most sem szándékosan "lógtam", hanem mert valahogy teljesen kiment a fejemből. Még az jutott eszembe, de ez már lehet csak paranoia, van esetleg átjárás a HR osztályok között vagy a legközelebbi álláskereséskor tudhatják, hogy nem jelentem meg? Létezhet ilyen vagy ez már csak az én agyszüleményem?
2023. szept. 30. 13:28
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy is érthetem, lehet ennek munkajogi következménye?
2023. szept. 30. 14:15
7/11 anonim válasza:
Ebből sehogy nem lehet szerintem jól kijönni. Mondom ezt a munkáltatói oldalról.
Meg ha ténylegesen családi probléma is lenne az ok, egy sms írás, vagy hívás az nettó 1 perc...
8/11 anonim válasza:
Semmi következménye nincs, viszont a cégnek sokatmondó, ha nem mentél el, teljesen biztos, hogy nem állnak veled többet szóba.
9/11 anonim válasza:
Ez olyan kb mintha lebeszélnél egy első randit egy csajjal és aztán el sem mész, meg nem írsz neki semmit. Szerinted?
10/11 anonim válasza:
Elfelejteni egy állásinterjút? Ez teljesen komolytalan, kókler emberre vall, így ott már semmi esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!