Mit csináljon az ember,hogyha az állásinterjún beígérnek neki valamit, majd utána a vezető is beígéri, mégsem lesz belőle semmi?
Figyelt kérdés
A hr részéről volt egy ígéret, amit kétszer is kihangsúlyoztak.Egyszer az interjún, egyszer utána, amikor értesítettek,hogy felvettek.
A vezetőmmel való éves elbeszélgetésen is említettem a dolgot, majd utána külön is és mondtam, hogy keresek másik állást.
Erre az jött,hogy én vagyok a hülye, meg miért kell ennyire bizalmatlannak lenni.
2022. ápr. 17. 13:46
1/7 anonim válasza:
Felmondás. Furcsa, h ezt eltűrted 1 évig.
2/7 A kérdező kommentje:
1#
Korrekt,komoly cégnek tűnik.
Nyilván, hittem nekik, bíztam bennük.
2022. ápr. 17. 13:56
3/7 anonim válasza:
"Erre az jött,hogy én vagyok a hülye, meg miért kell ennyire bizalmatlannak lenni."
Nem tűnik valami korrekt, komoly cégnek, ha ez a beszélgetés valamilyen formában elhangzott.
6/7 anonim válasza:
Csak az létezik, amit írásban rögzítenek. Most már tudod.
7/7 anonim válasza:
Én ilyen szituban felmondtam.
Csodálkoztak, marasztaltak, de akkor már késő volt... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!