Ház körüli munkáért mennyi pénzt illik kérni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ismerősömhöz tudnék menni rendet rakni a ház körül. Viszonylag sok munka lenne, de azt mondta rám bízna mindent, csak tegyem széppé. Csináljak dobozokat, válasszak szét dolgokat stb. Nagyon nagy a ház, kb 1 hétig biztos tartana ez. Azt mondta mondjak majd én összeget. Rám bízott mindent, hogy órabért számoljak fel, vagy napi bért. De én ilyenekben nem vagyok jártas, nem tudom mennyit illene ezért elkérni.2023. nov. 15. 01:21
21/22 A kérdező kommentje:
#20 végül felvettettem a 2500-at óránként.Elején soknak éreztem, de végül szó nélkül belement, azt mondta neki mindegy:D
jan. 16. 00:56
22/22 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat!!
jan. 16. 00:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!