Ház körüli munkáért mennyi pénzt illik kérni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ismerősömhöz tudnék menni rendet rakni a ház körül. Viszonylag sok munka lenne, de azt mondta rám bízna mindent, csak tegyem széppé. Csináljak dobozokat, válasszak szét dolgokat stb. Nagyon nagy a ház, kb 1 hétig biztos tartana ez. Azt mondta mondjak majd én összeget. Rám bízott mindent, hogy órabért számoljak fel, vagy napi bért. De én ilyenekben nem vagyok jártas, nem tudom mennyit illene ezért elkérni.2023. nov. 15. 01:21
11/22 anonim válasza:
Figyelj csak ez nem egy betonozás kérsz napi 8.000ft ot az 5 napra 40.000ft. Annyi a max szerintem.
12/22 anonim válasza:
Napi 10ezer de attól függ hany órát vagy ott. Csináld meg szépen és mindketten jól jártok
13/22 anonim válasza:
#1 Óránként 500 ft még vidéken is nagyon kevés. Talán rokonnak, barátnak, ismerősnek elvállalnám ennyiért, vagy ingyen is.
14/22 anonim válasza:
Annyit amennyiért megéri neked.
16/22 anonim válasza:
Azok alapján amiket leírtál, kb mindegy hogy mit csinálsz, az ismerősöd csak segíteni szeretne neked anyagilag, de nem akar "ingyen" adni pénzt.
17/22 anonim válasza:
16 - nem hiszem, hogy így van, egyébként pedig azt gondolom, hogy elég nagy munka egy nagy, lomos házat rendberakni.
18/22 anonim válasza:
Szerintem pedig a 2000 forintos órabér nagyon korrekt. Ez kb 5 euró lehet. Én nem tudom kinél vágnak 500 forintert füvet, mi is vidéken élünk, de 2500 forintos órabér alatt meg senki nem csinalt nálunk semmit. A babysitter is 3000et ker. Aki a munkát elvállalja ugyanazokat az arakat latja a boltban mint aki kifizeti. Én értem hogy aki fizet annak soknak tűnhet de ilyen árak mellett 5 óra munkáért 10-15 ezer forintot kérni úgy gondolom jó árnak számít.
19/22 anonim válasza:
A másik meg. Ha ceget hív erre, akkor kb 4-5 ezer forintos oraberrel vallaljak. Szóval ez így fel ár. Attól is fugg milyen ismerős ha nagyon kozeli rokon és kb ott ebedeltet kevesebbet kernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!