Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Junior programozó fizunak...

Junior programozó fizunak mennyi tűnik reálisnak?

Figyelt kérdés

PHP, Laravel, Vue a fő, egy viszonylag nagyobb cégről van szó. Másfél éve dolgozok itt, harmadik hónapja vagyok 'junior fejlesztő'.

Diplomám nincs, de a másik 10 programozóból 4nek sincs és van aki több éve ott van a cégnél.

Én magamtól tanultam/tanulom a programozást.

Másfél éve még rendszergazdának mentem oda, de 1 hónap után feltűnt hogy majdnem minden automatizálható, szóval ezeket megcsináltam és átkérettem magam projekt managernek. Ott elkezdtem ügyfelezni, tesztelni, pályázatokkal foglalkoztam, bevezettem másoknak is a rendszert, stb.

3 hónapja feljött, hogy amúgy voltak páran akik elmentek a cégtől programozók (kaptak jobb ajánlatot ha jól emlékszem, beszéltem velük annó erről), és hogy én nem-e kipróbálnám magam, max vissza mennék projekt managernek ha nem jönne össze.

Aztán így elsőre be is kerültem a teszt feladatok után, nyilván nem perfekt mit tudom én milyen szinten, de megütöttem a lécet, úgyhogy szuper!

Most így 3 hónap fejlesztés után úgy érzem, hogy a másfél évvel ezelőtti kezdő fizumnál talán többet is kaphatnék, hiszen 3 lényeges ember is azt mondta hogy én vagyok az egyik aki a legjobban ért a rendszerhez (az IT-s projektvezető, a HR-es és az ügyfeles vezető (nem jut eszembe a pozi neve) is azt mondta, hogy az IT-s vezető után én értek hozzá a legjobban, plusz mindenki engem keres hogyha valami komplikáltabb problémába ütköznek, olyanok is, akik ott vannak 3-4 éve).

Mennyi lenne így reális, magyarországi viszonylatban nézve, tekintettel arra hogy nincs diplomám (és nem is tervezek szerezni)?

2023. nov. 13. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
"nagyobb cég" lol, 33 fővel? Ez egy sufnicég, valahol br. 500-600 között a reális
2023. nov. 13. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
92%

Multinál 600-900 ezres fizut lehet erre kérni ha tudsz mellé kettő idegennyelvet.

33 fős cégnél passzolom, ahhoz még nem volt szerencsém.

Hát igen, ennyi fővel nem igazán számít nagynak.

Legutóbbi interjún amikor kérdezték miért szeretnék náluk dolgozni azt válaszoltam, hogy szeretném magam kipróbálni egy kis cégnél.

Kettő interjúztató meglepődötten összenézett, harmadik megkérdezte tudom-e, hogy 5 ezer kollégájuk van.

Tudtam, előző munkahelyeim 200+ ezer fős multik voltak.

2023. nov. 13. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!