Junior programozó fizunak mennyi tűnik reálisnak?
PHP, Laravel, Vue a fő, egy viszonylag nagyobb cégről van szó. Másfél éve dolgozok itt, harmadik hónapja vagyok 'junior fejlesztő'.
Diplomám nincs, de a másik 10 programozóból 4nek sincs és van aki több éve ott van a cégnél.
Én magamtól tanultam/tanulom a programozást.
Másfél éve még rendszergazdának mentem oda, de 1 hónap után feltűnt hogy majdnem minden automatizálható, szóval ezeket megcsináltam és átkérettem magam projekt managernek. Ott elkezdtem ügyfelezni, tesztelni, pályázatokkal foglalkoztam, bevezettem másoknak is a rendszert, stb.
3 hónapja feljött, hogy amúgy voltak páran akik elmentek a cégtől programozók (kaptak jobb ajánlatot ha jól emlékszem, beszéltem velük annó erről), és hogy én nem-e kipróbálnám magam, max vissza mennék projekt managernek ha nem jönne össze.
Aztán így elsőre be is kerültem a teszt feladatok után, nyilván nem perfekt mit tudom én milyen szinten, de megütöttem a lécet, úgyhogy szuper!
Most így 3 hónap fejlesztés után úgy érzem, hogy a másfél évvel ezelőtti kezdő fizumnál talán többet is kaphatnék, hiszen 3 lényeges ember is azt mondta hogy én vagyok az egyik aki a legjobban ért a rendszerhez (az IT-s projektvezető, a HR-es és az ügyfeles vezető (nem jut eszembe a pozi neve) is azt mondta, hogy az IT-s vezető után én értek hozzá a legjobban, plusz mindenki engem keres hogyha valami komplikáltabb problémába ütköznek, olyanok is, akik ott vannak 3-4 éve).
Mennyi lenne így reális, magyarországi viszonylatban nézve, tekintettel arra hogy nincs diplomám (és nem is tervezek szerezni)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!