Szoftverfejlesztőként, beágyazott C területen, autóipari multinál van 3 év tapasztaltom, BME VIK diplomával. Munkahelyváltásnál maximum mekkora összeget kérhetek alapbérben, amivel még nem lövök irreálisan fölé?
Szintén nagy multicég az is, ahova mennék.
Budapest
"Szintén nagy multicég az is, ahova mennék"
Ezzel nem sokat mondtál, nagy multicég valami más autóipari fos, meg mondjuk egy Nvidia is.
3évvel nem fogsz bruttó 1 misi felett kapni, ezen a területen. Elméleti síkon ha nagyon nagyon nagyon jó vagy, és pont egy jól fizető céget fogsz ki ahova ASAP kell ember talán meg tudod alkudni, de ezen a területen ezekkel a paraméterekkel inkább 800-900 lesz az.
Főleg hogy ez a terület ahova te mehetnél pont a válság áldozata és elég sok helyen létszámstop van.
Hát, én nem tudom, hogy hol adnak lényegesen bruttó 1 millió felett, beágyazott szoftverfejlesztőként, ennyi év tapasztalattal, de engem is érdekelne. :D
Autóipar valóban nem túl jó, én is elmenekültem onnan, viszont 2 céget is megjártam, és a fizetések között lényeges különbség volt (45 %). Persze, ma már a jobb se lenne mondható jónak.
Kérdező, jól értem, hogy 3 évig csak 1 cégnél voltál???
Ha privátba írsz konkrétabbat, lehet tudok mondani tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!