Nem tudok elhelyezkedni és fogalmam sincs, hogy miért ??
Sziasztok!
Nyáron diplomáztam, nyelvi szakon.
Azóta volt egy munkahelyem, ahonnan betegség miatt a próbaidő alatt elküldtek (de onnan egyébként is menekültem volna). Azóta persze folyamatosan állást keresek, már egy hónapja, de semmi, se visszajelzés, sem pedig interjú.
Angolul és japánul beszélek közel felsőfokon, bérszámfejtő OKJ-m van, plusz nyelvi szakon diplomám.
Dolgoztam bérszámfejtőként, dolgoztam pénzügy asszisztensként, de ezek mind diakmunkak voltak, ahol nem akartak átvenni teljes munkaidobe, mert olcsóbb volt valakit helyettem alkalmazni, mint engem felvenni teljes munkaidőben.
25 éves vagyok, lassan már depressziós, hogy ennyire sehova nem hívnak be, amikor rémisztő, milyen embereknek van milyen komoly beosztása.
Bármit meg tudnék tanulni, de senki semmire nem akar betanítani, holott olyan az agyam, mint a szivacs.
Interjú alatt magabiztos vagyok, de tisztelettudó, nem szoktam izgulni, a megjelenésemmel sincs probléma, dekoratív, csinos no vagyok, elegánsan és nem rbancosan oltozom.
Egyszerűen nem tudom, mi lehet a probléma :(
Budapesti vagyok.
Igen, csinos vagyok, viszont a videók készítéséhez pl nem értek.
Maga órákat adok, de egyelőre nem annyit, amennyiből meg tudok élni, csak nemrég kezdtem hirdetni magam.
Kedves hármas!
Majd ha le tudod írni rendesen a büfé szót, akkor meghallgatlak.
Egyébként nem tudom, olvastad-e, de van szakmám is, amiben el tudnék helyezkedni, de nem vesznek fel, mert nem protezsálnak be.
"viszont a videók készítéséhez pl nem értek."
Akkor tanuld meg. Yt tele van ingyenes oktató anyagokkal, egy vasárnap délután alatt meg lehet tanulni az alapokat, ami épp elég az elinduláshoz.
Csak nem a hármas vagy? Menj már innen :D
Mondtam, hogy van munka tapasztalatom és szakmám, amiben dolgoztam. Egyébként az oraberem biztosan magasabb maga tanárként, mint amit te keresel. Úgyhogy máshol oszd az észt, itt többen szeretnének segíteni.
@3
@8
Te milyen szakot végeztél? A helyesírásodból nem derül ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!