Vállalkozási mérlegképes könyvelő jól fizető szakma vagy bóvli?
Figyelt kérdés
Agyalok, hogy közgáz után mit végezzek még el, és szembejött egy ilyen tanfolyam. A pénzügy mindig is érdekelt.
Ez piacképes? Mennyit lehet vele kezdőként keresni? Benne vagyok egy ilyen csoportban, és elég vegyes dolgokat írnak, pl. 40 éve dolgozó öreg nő szerint nettó 500 most a max., de van aki állítja, hogy el lehet érni 5 éven belül a nettó 800-at is ha okosan csinálod pl. gyakran váltasz munkahelyet.
tegnap 23:10
1/3 anonim válasza:
Jó szakma és a pénz is jó benne. Feleségem vidéki cégnél havi nettó 450et kap, de kb heti 10 órát ha dolgozik sokat mondok. Én szintén mérlegképes (is) vagyok, de saját irodában, szóval az én keresetem nem releváns. Viszont ami fontos, hogy ennél a szakmánál ne csak a pénzt nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!