Pályakezdő vállalkozási mérlegképes könyvelő, hogy talál munkát, ha mindenhová 1-3-5év tapasztalat kell?
Online oktatásban szeretnék egy vállalkozási mérlegképes könyvelő képzést megcsinálni az új szakmai képzési rendszer szerint.
Nagyon nagyon érdekel a szakma.
Vidéken, Szegeden lakom és mindenhová de más vidéki nagyvárosban is 1-3-5 év tapasztalat kell.
Pályakezdő állást egyet se hirdetnek.
Hogy szokták csinálni ezt a pályakezdők?
3 év ingyen munka valami könyvelői irodába?
Vagy kevés pénzt adnak ilyen gyakornoki poziban?
az olvasni nem tudó 1-esnek:
".. de más vidéki nagyvárosban is"
Na ne csináld már. Én is szegedi vagyok és Makón a continál vagyok könyvelő gyakornok suli mellett. De másokat is tudok, akik kisebb könyvelő irodában dolgoznak gyakornokként az iskola mellett.
Jelentkezéskor is lehetnél kicsit kreatívabb. Jelentkezz az 1-3 éves tapasztalatot kérő állásokra is tapasztalat nélkül. Vagy keress meg te cégeket, hogy szeretnél dolgozni náluk. Ne csak várd a sült galambot, hogy majd felbukkan egy álláshirdetés, amit pont neked írtak.
Vállalkozik másodállásban.
Azt vállalja el amihez ért is, a többire meg azt mondja, hogy sajnos tele a naptár...
Rafináltak ám!
Én most tanulom a bérügyet, szó szerint pénzhajhász egy iparág! Már a tanfolyamon olyan lehúzások mennek hogy hajaj.
(Ilyen könyvet meg jegyzetet érdemes megvenni meg olyat)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!