Volt már sikeres karrier hack-tek?
10 éve, az első munkahelyem előtt egy bő hónapig otthon spanyoloztam, hogy leporoljam a tudásomat. Az első, felkínált lehetőséghez, ami a MOL egyik leányvállalata volt egy lepukkant ipartelepen a város szélén képest 25%-kal magasabb fizu, igaz, nem az erdeti szakterületemen, ráadásul ügyfélszolgálaton, de ezzel megváltottam a jegyemet az SSC világba.
4 évvel később pedig, szintén házi módszerekkel, megtanultam excelezni, ezzel az eredeti szakterületemhez is vissza tudtam térni, ott tudtam hagyni az ügyfélszolgálatokat. Fizetésemelkedéssel ez nem járt, viszont szorgosan excel-eztem ezután is, és évekkel később lett egy igazán jó exceles munkám, jó fizetésért (bő 30% emelés).
Ha beérem azzal amit kínálnak leges-legelőször, lehet hogy ma ugyanitt tartok. Pénzben mindenképp.
Légkörben, perspektívákban jobb volt így ez a 10 év.
Az igazsághoz hozzátartozik hogy ezen a 2 hekk kísérletemen kívül mindegyik kudarc volt. Szóval óvatosan ezzel, csak olyat érdemes tanulni amihez elég erősek az alapok.
Teljesen új tudásban, új területekben én nem is gondolkoznék. A cv-met se szabnám át teljesen valami gyökeresen új kedvéért, előbb-utóbbn kibukik a más tapasztalat.
Jah, Hyginettnél (P&G) a határozott egy éves munkaszerződés megkötését követően (sori operátor) igénybevettem a gépjárműves utiköltségtérítést a próbaidő lejárata után meg átjelentkeztem jásszenandrásra, de csak papíron egy lakcímkártya erejéig.
(rokon kapott érte egy huszast). Közbe végig kistarcsáról jártam be.
A fentmaradó 7 hónapra havi 40 ezerrel több volt a fizetésem a kilométerpénz miatt, és az utolsó három hónapomat meg már le se kellett melóznom, mert úgyis elküldtek volna (gondolom a magas bérköltség miatt) ígyhát kifizették egybe, hiszen ők bocsátottak el.
Szépen kaszáltam abba az évbe :)
Hát számoljál már hülye! 7x40 ezer ingyen + három havi alapbér, miközbe be se jártam már melózni!
Ez nem szép?! Dehogynem!
Te szinteden biztos az. 😅
Örülj neki!
Te meg a hétfői meetingeknek örülj, meg a hóvégi értékelésednek ;)
Volt ettől töb is, máshol persze, de arról csak annyit közlök, hogy heti ~ 500 ezer majdnem két éven át!
Na csumi nagyképű!
Én nem vagyok irigy, mint a melós haverjaid. Legyél boldog ezekkel a hatttalmas összegekkel! Minden jót! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!