Váltanátok munkahelyet a jobb munka körülmények miatt úgy, hogy kevesebb lenne a fizetésetek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 22:56
11/19 anonim válasza:
Én váltottam így anno, jobb körülmények lettek:céges autó, telefon, jó szerszámok jó kollégák, de 60e ft-al kissebb volt a fizu, persze itt már teljesen bejelentve. Jó volt egy darabig, később lett több fizetésem, gyarapodott a cég, és kis "családi" cégből 15 fős cég lett, fizetésem tökéletes volt, hivatalosan bőven megvolt az nettóban minimum, amit a ksh közölt, de mivel kinőtte magát a cég, változások lettek stb, így léptem.
Aztán eldöntöttem, mindig csak feljebb, a körülmények olyanok sokszor amilyenek, de mindig csak feljebb. Hát léptem egy nagyobbat? Ausztria. Jó körülmények, jó fizetés, kompromisszumokkal jár, de megérte. Előre? max svájc, de szerintem célba értem.
12/19 anonim válasza:
3# miért kelsz olyan korán? Hova az a nagy sietség éjjel?
13/19 anonim válasza:
mondjuk mert 6-ra kell beérnem és csak négykor megy buszom..
14/19 anonim válasza:
Én váltottam így, többször is.
15/19 anonim válasza:
13# kocsival ha mész? Milyen messze dolgozol? Költözés, munkahelyváltás?
16/19 anonim válasza:
Attól függ, ha csak 300-400 ezerrel kevesebb akkor váltanék, 500 ezerrel kevesebbért már nem.
17/19 anonim válasza:
benzin miatt már nem éri meg kocsival mennem. a bérlet 1000 ft-ra jön ki havonta(térítik). a kocsi lenne vagy 30e
18/19 anonim válasza:
kölzötés? láttad az ingatlanárakat? albi detto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!