Pécsett milyen 3 műszakos, betanított munkakörű munkahelyek vannak most?
Olyan kellene, amihez nem kell nagy szellemi teljesítmény. Cserébe 3 v. 4 műszak, monotonitás, zúgó gépek, kétkezi munka nem probléma.
2 év gyári tapasztalatom van, de akkor nem operátorként, hanem analizáló technikusként (egyfajta hibakereső műszaki munkakör) dolgoztam.
Sajnos volt egy balesetem, ami miatt a szellemi teljesítményem megromlott illetve sajnos emlékek, készségek is kiestek. (rokkantnyugdíjjas NEM vagyok)
Emiatt mindenképpen valami operátori, gyártósori munkát keresek ahol az állásinterjú sem nagy kihívás és a feladat megértése és elvégzése is menne akár egy diploma nélküli vendégmunkásnak is.
Köszönöm!
Úgy néz ki, hogy elhamarkodottan írtam ki a kérdést. A cég, ahol dolgoztam korábban, visszavesz, ráadásul ugyanabba a munkakörbe.
Most izgulok nagyon... bennem van a félelem, hogy nem fog menni, úgy, ahogy korábban. Lesz visszaoktatás és utána egy vizsga, én abban bízom, azzal valahogy majd vissza tudok rázódni.
Egy hónapom van még a kezdésig, az alatt van időm valahogy visszapótolni a műszaki ismereteimet.
😬 Félek, hogyan fog ez menni..... Szurkoljatok légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!