Szerintetek az jó, ha valaki hosszabb szünetet tart két munkahely közt?
30. “te kezdtél el hülyeségeket írni egy olyan témával kapcsolatban, amire semmi rálátásod”
Mármint hogy mire ne lenne rálátásom? A saját véleményemre? 😂😂 Leírtam a véleményemet, ennyi történt. Nem tudom, mit kötözködsz tovább. Te mást gondolsz, ennyi.
Én ha tehetném, megtenném, a "lyuk" meg nem érekel, eleve ki az a hülye aki pontos dátumokat írkál be.
Az egyetlen hátulütő amit látok, a bizonytalan végkifejlet. Sajnos többször belevágtam ilyesmibe, úgy gondoltam, több havi tartalékkal a hátam mögött belefér 1 havi, vagy akár csak 1-2 heti szünet. Hát nem, nem fér bele!
Én legalábbis mindig megszívtam és vagy csak hónapokkal később jött a meló, vagy olyat voltam kénytelen elvállalni amit eredetileg egyáltalán nem akartam.
Ha létezne tervezhetőség az én szintemen, pl. olyan ajánlatot kapok augusztusban, hogy decemberben kezdhetek, biztos, hogy csak november közepéig maradok a jelenlegi helyemen.
Más esetet nem nagyon tudok elképzelni, pedig valóban az lenne az ideális, ha napi 8 órában, mondjuk 1-2 hétig, az állasinterjúkkal, jelentkezgetéssel stb tudna foglalkozni az ember, aztán kapna egy ajánlatot, majd újabb 1-2 rendrakás következne, olyan dolgok elintézése amire próbaidő alatt úgysem lesz ideje az embernek, és egyéb készülődés.
Ez kb 1 hónap, ez lenne ideális, egészséges.
Sajnos összeszerelőüzem országunkban igen kevés ilyen lehetőség van, itt rabszolgák kellenek, 2 hónapon belüli kezdéssel, mert aki standard felmondási időnél hamarabb képes kezdeni, az már eleve gyanús.
/Most az azonnali kezdéses igazi aljadék betanított melókat hagyjuk is, az kivétel./
Életemben először gondolkozok "a külföldben" (sokat jártam és éltem is más országokban, de mindig itt volt a bázisom) jó lenne nem éhen dögleni itt a nagy szánsájnban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!