Szerintetek az jó, ha valaki hosszabb szünetet tart két munkahely közt?
19-20 mint említettem, ezért sem lettem HR-es, nem vagyok alkalmas a lógósok elviselésére. :) Enyhén workaholic vagyok. :)
A HR képzés színvonalát nem kellett levinni, egyébként is padlón volt, és azóta sem javult. :)
Ad1: Nettó 3.5 millió forintot keresek napi 4 óra munkával.
Ad2: Nettó 150ezer forintot keresek napi 12 óra munkával.
Nagyjából mindkettőt ugyanannyi erőfeszítés volt leírni, és egy anonim oldalon mindkét féle válasszal találkozol, bár előbbivel gyakrabban.
Ezt azért írom, mert név és arc nélkül mindenki zseniálisan tud hazudni és nagyobbnak mutatni magát, mint amekkora ténylegesen, éppen ezért teljesen hiteltelen az, hogy leírod, hol dolgozol, mit dolgozol, mekkora helyen dolgozol, és esetleg mennyit keresel.
Mára befejeztem, péntek van. :)
Amúgy hogy jutottunk el eddig? Ha jól sejtem úgy, hogy én elmondtam, hogy rosszul mutat a CV-ben a több hónapos kihagyás a munkahelyek között. Erre te (ha te voltál) nekiálltál bizonygatni, hogy de te így meg úgy. Én erre írtam, hogy oké, nem az én dolgom, de ettől még rosszul néz ki szerintem. Erre te (ha te voltál) nekiálltál személyeskedni, hogy én milyen HR-es lennék, utána megkérdőjelezni, “vélekedni” stb.
=> na ez utóbbi toxikus f@szkodásra tényleg semmi szükség se ezen a fórumon se máshol. Elmondtad a sajátos életstílusodat, én is elmondtam mit gondolok NEM RÓLAD hanem egy jelenségről, itt kellett volna befejezni és továbblépni. A személyeskedésre, vádaskodásra stb. semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!