Szerintetek az jó, ha valaki hosszabb szünetet tart két munkahely közt?
Szerintem ez nagyon emberfüggő.
Nekem volt olyan időszakom, amikor ledolgoztam 8 évet egy munkahelyen, elküldtek létszám leépítés miatt. Elmentem munkanélkülire, és mellette meg 3 hónapig bejártam fél Európát. Ennek már lassan 10 éve, és nem bántam meg. Persze mellette kell egy bizonyos anyagi helyzet, hogy ezt meg is tudjad csinálni. Ez alatt a 3 hónap alatt, volt időm átértékelni az életemet, és kipihenni magamat. Akinek van rá lehetősége, az éljen ezzel.
Mert úgy néz ki, mintha állandóan kirúgtak volna mindenhonnan. Persze nem kötelező beírni hónapról hónapra mindent – de akkor meg az a gyanús.
Amúgy meg baromság is, mert addig nem keres pénzt. De nem az én dolgom, felőlem csinálja.
9. Ok.
(De, úgy néz ki, mintha mindenhonnan kirúgtak volna, hiába magyarázod az ellenkezőjét. Ha csak úgy felmondogatsz, se adja elő jól magát. Az meg, hogy hónapokig nem dolgozol, csak utazgatat, szintén nem. De none of my business, ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor csináld így, nem az én dolgom kritizálni. Én csak azt mondom el, HR-es szemmel hogy néz ki. Így.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!