Tényleg életképtelen lennék?
Nemrég fejeztem be az egyetemet. Még nem sikerült munkát találnom, pedig rengeteg helyet megpályáztam és állásinterjúkra is jártam szépen sorban. De sehonnan nem hívtak vissza.
Barátnőm szerint életképtelen vagyok. Egyszerűen mert szar a kommunikációs képességem és szorongok.
Nem tudok jól beszélni se magyarul se angolul, ha stresszhelyzetben vagyok.
IT munkákról van szó, nagyrészt programozás.
Ja és azt mondja el kéne mennem mekibe hogy ne a szüleimen élősködjek, oda biztos felvesznek...
Hát haver a barátnőd valószínű megcsal, legalábbis elég árulkodó hogy ő is lenéz téged.
De amúgy igen, ha nem tudsz ebbe a szakmába elhelyezkedni(programozónak a legkönnyebb, még egyetem nélkül is el lehet) akkor biza te életképtelen vagy.
Neki van munkája és büszke rá hogy 18 évesen elköltözött egy albiba és hónapról hónapra él, a karrierje nemsokára felfelé fog ívelni és azt hangsúlyozza hogy mennyire le vagyok maradva, mert ő már évek óta nem a szuleinél él, én meg ott élősködtem rajtuk évekig...
Munkám biztosan lesz idővel. De ha lesz akkor sem hiszem hogy azonnal elköltöznék, amíg nincs egy biztosabb alapom.
Ha ennyire dúl a szerelem miért nem költöztök össze?
Ilyen stabil kapcsolatra már családot is lehet építeni.
Ha összeházasodtok és elkezdtek pénzért kekszelni akkor a csokot fel tudjátok használni lakáshitel önerőre.
24-es :D
Kérdezö, jajj, az ilyen "kemény vagyok, engem az utca nevelt, 12 évesen egyedül törtem ki" "nőktől" én eleve óvakodnék a helyedben. Kérdés hogy mennyi ebből a máz, nennyi a komoly. Leírásod alapján elég komoly. Semmi kivetnivaló nincs abban ha az ember a szüleinél lakik amíg nem stabilizálódik az anyagi helyzete. Vagy akár utána is, ha össze akar spórolni egy kisebb összeget, átmenetileg munkanélküli lett stb. - miért ne? Lehet, hogy van neki más oka is, amiért mindenképp el akart jönni otthonról, és ezt most másokon veri le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!