Ez alapján életképtelen lennék?
Elmentem egyetemre és elvégeztem egy piacképtelen szakot és most gyárban dolgozok. Ezzel igazából semmivel sem vagyok jobb azoknál, akik 8 általánossal dolgoznak ott. Nem értek konkrétan semmihez. És utálom is a munkám, a 3 műszakot, a fizetés se túl jó.
Nincsenek barátaim, sem párkapcsolatom, az emberi kapcsolatok kiépítése mindig is nagyon rosszul ment. A szüleimnél lakok, nagyon szeretnék elköltözni, de egy albérletre nincs pénzem.
életedben*
Mindenki más hibázik, nem vagy ezzel egyedül. Miféle diplomád van? Mihez értesz?
nekem az a szomorú, hogy attól gondolnád magad jobbnak, ha nem gyárban dolgoznál
nem gondolom, hogy életképtelen vagy, inkább azt, hogy nem tudod, hogy mennyi mindent tehetnél, hogy más legyen az életed, és talán azt is, hogy nem is vagy kíváncsi erre, sőt, valószínűleg hiába írja itt le neked bárki, nem fogsz tenni semmit, mert ha igazán szeretnél változtatni, akkor változtatnál magadtól, és nem ide írnál
3
Azért valljuk be, gyárban az dolgozik (fizikai munkát), aki mást nem tud.
Közigazgatás-szervező diplomám van. EL tudnék helyezkedni ebben is, de keresnék 160 ezret, a gyárban ennél többet kepok.
Nem akkor érezném jobbnak magam, ha nem gyárban dolgoznék, hanem ha több pénzem lenne.
Semmilyen. Beülhetek egy kormányablakba vagy elmehetek egy önkormányzathoz garantált bérminimumért. Kb ezt tudja.
Angol és német középfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!