Életképtelen lennék azért, mert anyummal élek 26 éves
nőként?
1/15 A kérdező kommentje:
Mármint a pénzből adok anyumnak is😆😆
Miért lennél az? Miért hiszed el ezt, ha valaki ezt mondja rád? (Inkább ez a beszédes, hogy minden h..lyeséget elhiszel bárki mondja is azt.)
2021. márc. 15. 09:33
Nincs barátod, pasid és nem is tervezel? A nőknek ilyen idős korukra már szokott párkapcsolatuk lenni, illetve sokkal hamarabb kirepülnek otthonról. Nem vagy életképtelen, csak ne legyél macskás néni :)
2021. márc. 15. 09:34
Kiindulva abból, hogy a huszadik század közepéig az volt a megszokott, hogy több generáció együtt élt egy házban, nem, nem vagy életképtelen.
A különköltözés, új élet kezdése másik lakásban, városban, anélkül, hogy a gatyád rámenne albérletre, az a boomer generáció kiváltsága volt az előző században.
2021. márc. 15. 09:35
5/15 A kérdező kommentje:
#3 voltak önértékelési problémáim, és addig nem terveztem. De pszichológus már segített nekem, illetve most én magamon így már szeretnék társat is lassacskán. :)
2021. márc. 15. 09:45
Kedves Kérdező!
Egyáltalán nem vagy életképtelen, a sors úgyis hozza majd a lehetőségeket. Munkád is van, fiatal vagy, előtted az élet. :)
2021. márc. 15. 09:48
Szerintem nem életképtelenséget, hanem inkább okosságot és "bölcs előrelátást" jelez, hogy önértékelési problémásan anyukáddal éltél, amíg helyreálltál lelkileg, és nem mentél bele egy rossz kapcsolatba. Érzékelhetően nagyon is életképes vagy, hiszen dolgozol, segítesz otthon, félreteszel, pszichológushoz jársz és dolgozol magadon - számomra egy igényes lánynak tűnsz, akivel akár szívesen ismerkednék is. :)
2021. márc. 15. 09:51
Ha ezzel hozzásegíted magad a nem túl távoli önállósodási terveid gyorsabb megvalósításához, akkor természetesen nem. (Esetleg anyukád folyamatos támogatásra szorul)
2021. márc. 15. 09:57
Attól függ.
Van termed az elköltözésre?
Itt nem olyanra gondolok, hogy "Persze, hogy elakarok költözni, majd ha X és Y olyan lesz" ... hanem olyanra, hogy van egy konrét terved és tudod pontosan mit kell tenned, hogy elköltözz és te aktívan dolgozol érte.
Pl.: Fizetésed nagy részét egy lakás vételére elrakod.
Akkor szerintem nem gáz, sőt okos is.
Viszont ha nem így van, akkor picit az...
2021. márc. 15. 10:12
Kapcsolódó kérdések: