Miért mondják életképtelennek olyanokat akik szülökkel élnek mert nem telik lakásra?
Nettó 210 ezret keresek vidéken irodában. Csak kajamat meg letfontosságu dolgaimat fizetem(internet,telefonszamla,borotva stb)
Se rezsi se lakbert nem kernek szülök,igyse nagyon tudok 140-150 nel tobbet eltenni. Egy panellyuk is 20 millio már,évtizedekig gyüjteni csak arra
Attól függ hogy hány éves az ember.
Te mennyi vagy?
Annyit mondanék erre, hogy kb én is mindig megkaptam azt a lányoktól, hogy életképtelen vagyok, mert 30 éves koromig szülőkkel éltem.
Most meg mikor már van saját lakásom akkor meg ezek a lányok írkálnak, hogy talizzunk, igyunk meg valamit stb. Mert ők meg nem vitték semmire, irodában vagy gyárban dolgoznak nettó 150-ért, kis albérletben laknak stb. Pont a héten hajtottam el volt barátnőmet, mert áthívott egy kávéra. Aztán elmentem és hízott 30 kilót, van egy macskája,full ganés az albérlet. Mondtam hogy kösz a lehetőséget, ne erőltessük ezt.
Nem vagyok annyira ügyes mert késön értem,32 év és 8 millio forint.
De nagyon adom hogy lányoknál kb kizaro ok a jelenlegi allapot.
A kilatastalan pedig az lenne haha alberlet es maradna 10-20 ezer.
Befektessel pedig az eves 5% legalabb tartja penzem erteket
Az nem olyan rossz.
Felületesek az olyan emberek, akik életképtelennek mondanak. Az ilyen lányok is.
Van egy-két ismerősöm, akinek mindene hitelből van, a lakást béreli. Ez mennyivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!