Életképtelen lennék azért, mert anyummal élek 26 éves nőként?
szerintem sincs ezzel semmi baj a jelenlegi helyzetben. persze, az okosabbak egyből azzal jönnek, hogy ha nincs elég pénzed, akkor fejleszd magad. gondolom ezek az emberek is azok, akik más életébe sokkal könnyebben beleszólnak, de valójában ők is csak úgy költöztek külön, hogy nyomorognak, mert amúgy nem lett volna más választásuk(tisztelet a kivételnek).
lehet gázul hangzik, de amennyiben nincs az embernek igénye nagyobb egyéni élettérre, akkor teljesen helyénvaló. én 28 vagyok, és addig nem látom értelmét a különköltözésnek, ameddig nem lesz mondjuk egy komoly kapcsolatom. arra, hogy hazajárok munkából aludni, arra bőven elegendő egy szoba is, felesleges elkölteni 100-150ezret arra, hogy ne a szülő aludjon 2 szobával arrébb, főleg ha hó végén meg mehetsz kölcsönkérni egy 5-10ezret, ha már kajára épp nem marad, mert sokan élnek így "életképes" életet.
27 évesen én is a szüleimmel élek. Nem tartom magam e-miatt életképtelennek magam.
Ha meg elköltözök, akkor nem egyedül fogok és biztos nem ebben az országban.
27/f
Természetesen nem, sőt, a mai horror ingatlanárak és albérleti költségek mellett teljesen racionális, hogy ezt választod, ha egyelőre nem jött el az ideje másnak. Én 2 éve egyedül élek, és ugyan egyrészről megvannak ennek is az előnyei, másrészről viszont fárasztó, hogy mindent egyedül kell megcsinálnom, és alig marad így időm olyan dolgokra, amit igazán élvezek.
Illetve biztos, hogy nem azért laksz otthon, mert céltalan vagy, hanem mert ebben az élethelyzetben ez volt egy logikus döntés. Mik a jövőbeli terveid, illetve amíg otthon vagy, ez előre is lendít a megvalósításukban? :) (Ha túl személyes a kérdésem, privátban is kíváncsi lennék a válaszodra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!