23 éves vagyok, milyen munkát tudok csinálni amiből egy 400-500 ezres fizetést kapok?
Jelenleg egy raktárban dolgozom 200 ezer forintért 2 éve.
Munka mellett leérettségiztem
4.-esre) és jelenleg is kedd, illetve csütörtöki napokon esti iskolában burkolónak tanulok.
Amint végeztem a sulival (május), fel akarok mondani és elmenni szakember mellé dolgozni, mert ez a pénz semmire sem elég, fillérezek mindent.
Viszont mindenhol azt hallom, hogy a szakember mellett is ennyit fogok keresni, és nem fog segíteni semmiben, mert konkurencia vagyok neki.
Mit tegyek, merre lépjek tovább, hogy egy magasabb egzisztenciális szintet tudjak biztosítani? 23/F
@20
Nincs válság. Nem is tudom, honnan veszed.
Bizonyos emberek fejében van csak, de az téged ne zavarjon össze!
@ 6
Na a vállalkozó megjött, havi nettó 10 misi azt úgy él mint egy homeless.
Ez már a vállalkozók országa, mindegyik akkora királynak adja elő magát hogy jajj. Csak azt nem mondják hogy havi 250-300 órával keresnek 1 milliót amíg én ha ennyit dolgoznék akkor 1.5 milliós bérem lenne.
El ne higgye senki hogy ez a vállalkozó lét milyen jó, főleg itt az adók országában... Bármelyik "vállalkozó" ismerősömet kb. kivásárlom mindenéből, pedig tele vannak munkával. (épületgépész, festő és villanyszerelő ismerőseim vannak)
Menj el valami normális egyetemre, szerezz nyelvtudást és kompetens végzettséget aztán simán keresel 1-1.5 milliót, 160 órányi heti munkával. Vagy legyél "VÁLLALKOZÓ" azt dolgozz egy millóért 250-300-at. :D
Javítom az előző hozzászólásom
Menj el valami normális egyetemre, szerezz nyelvtudást és kompetens végzettséget aztán simán keresel 1-1.5 milliót, 160 órányi HAVI munkával. Vagy legyél "VÁLLALKOZÓ" azt dolgozz egy millóért 250-300-at. :D
"Én pont raktárosként keresek 450-et. Egy műszakban."
Tételezzük fel hogy elhisszük hogy így van, de Magyarországon a raktárosok általában 200-250-et keresnek. Bár nem mondat hogy Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!