23 éves vagyok, milyen munkát tudok csinálni amiből egy 400-500 ezres fizetést kapok?
Jelenleg egy raktárban dolgozom 200 ezer forintért 2 éve.
Munka mellett leérettségiztem
4.-esre) és jelenleg is kedd, illetve csütörtöki napokon esti iskolában burkolónak tanulok.
Amint végeztem a sulival (május), fel akarok mondani és elmenni szakember mellé dolgozni, mert ez a pénz semmire sem elég, fillérezek mindent.
Viszont mindenhol azt hallom, hogy a szakember mellett is ennyit fogok keresni, és nem fog segíteni semmiben, mert konkurencia vagyok neki.
Mit tegyek, merre lépjek tovább, hogy egy magasabb egzisztenciális szintet tudjak biztosítani? 23/F
Ez így van, de mint mondtam, kijelentették, hogy senki sem hajlandó kezdőként alkalmazni…
Főleg nem fizetésért! :)
@4
Vállalkozás.
Tele leszel munkával és pénzzel. Nem szaros 5 kilót fogsz keresni, hanem a többszörösét.
De nem vállalkozhatok, ha nem tudok még egy normális homokágyat sem csinálni!
Illetve fugázni stb. abszolút nem.
Semmi gyakorlatom benne…
Ezt szeretném elsajátítani
"Ez így van, de mint mondtam, kijelentették, hogy senki sem hajlandó kezdőként alkalmazni…
Főleg nem fizetésért! :)"
Nem értem mi a problémádat. Menj egy iskolába ahol 3 év alatt egy remek burkolót képezhetnek belőled.
Vagy legyél vállalkozó. Ott több pénz több kockázat.
Elmész segédnek (már ezzel is napi 12-15 ezret keresel), közben 1-2 év alatt szerzel egy végzettséget valamilyen szakmában, és eszkalálod a béred mint szakmunkás napi 20-25, 3-5 év múlva 25-35 eft körüli nagyságrendbe.
A 4-500 eft-os fizetésért nem kell nyugatra menni...
Már most szakmunkás papír lesz májusban, tehát a papír megvan.
De ahhoz, hogy a jelenlegi munkahelyem itt tudjam hagyni, tapasztalatot kell szereznem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!