Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Erről le kéne...

Mit tegyek? Erről le kéne szoknom?

Figyelt kérdés

Folyton aggódom hogy nem lesz elég pénzem. Minden pénzem összegyűjtöm és csak arra költök amire muszáj. Semmit nem veszek meg amire vágyok. Kiskoromban a szüleimtől sem kaptam meg azokat a dolgokat amiket szerettem volna és úgy vagyok vele hogy akkor ezt már kibírom.

Szerintetek vegyem meg azt a dolgot amire vágyok? 15000 forint minuszba lennék

2023. szept. 26. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne az a dolog? Megváltoztatja hosszú távon az életed? Elavul? Boldog leszel tőle hosszú távon?

Ha mínuszbe kerülnél, akkor meg főleg ne vedd meg. Mégis hogy gondoltad, hitelből?

2023. szept. 26. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem ész nélkül kell megvenni amire vágysz, de néha vedd meg nyugodtan. Kivéve ha ezzel hazavágod a költségvetésed.
2023. szept. 26. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ismerős ez anyagi válság.
2023. szept. 26. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mekkora a költségvetés és miről van szó.

Nekem úgymond 50millió a mínuszom de van cserébe egy házam.

2023. szept. 26. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha mínusz 15000 forintba kerülsz egy vásárlás után annyira nem vagy elárasztva pénzzel, ha csak nem arról van szó, hogy megtetszett egy budai luxusvilla és 500 milliós vételár kifizetése után mínusz 15000-be kerülsz.
2023. szept. 26. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem arra célzott, hogy 15 ezerbe kerül, amire vágyik.

Ha van legalább 1 havi megélhetésed félrerakva, akkor vedd meg. Kell az öröm is az életbe.

2023. szept. 27. 03:09
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Amennyiben mínuszban lennél utána és hitelt kell felvenned, inkább gyűjts rá. Ha van annyi félretett pénzed és tényleg hasznos, szükséged van arra a termékre, akkor vedd meg!
2023. szept. 27. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!