Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Le kell szoknom a koffeinről,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kell szoknom a koffeinről, és emiatt kicsit tompa vagyok, barátnőm meg úgy tűnik, más fickókkal flörtöl?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Mondtam neki, hogy lesz néhány marha nehéz nap, de ezt én elég elkeserítőnek tartom.
2023. febr. 4. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy másokkal flörtöl? Egyébként, ha valóban így van és valóban a leszokásod miatt, akkor sosem szeretett igazán.
2023. febr. 4. 14:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Nehezen tudok odafigyelni rá, vagyis próbálok, de marhára nem olyan egyszerű, mint előtte.

Hát onnan, hogy látom, tiktokon csinálja....

2023. febr. 4. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
#2 Tiktokon hogy lehet flörtölni?
2023. febr. 4. 14:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Komment, live.
2023. febr. 4. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Én azt nem értem hogy miért vagy együtt ilyen ribivel? -.-

Egy "papucs" vagy neki.

2023. febr. 4. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Máskor is flörtöl majd nemcsak most és nem is kell "okot adnod" rá.
2023. febr. 4. 16:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a csajt liveban
2023. febr. 4. 17:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret téged ha flörtöl online kommetben és live.

Élőben is ilyen lesz, az ilyen lányokat kerüld, és szakíts

2023. febr. 4. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Melyik a nagyobb probléma a tompaság és az összeszedetlenség vagy hogy a barátnőd flörtöl mindenkivel?

Ha csak a koffein hiány akkor több alvás. Nem tudom, hogy amúgy is összeszedetlen vagy (legalábbis az írásod alapján annak tűnsz) vagy csak koffein hiány. De ha amúgy is ilyen vagy akkor próbálj rendszert kialakítani. Jelzések beállítása, rutinok kialakítása, jegyzetelés stb. Ami neked beválik, ki kell tapasztalni. Az egyik barátnőm is összeszedetlen, neki ébresztő van beállítva ahhoz is, hogy pakoljon be a sulihoz vagy mikor menjen aludni.

Az, hogy a barátnőd szeretne figyelmet az sok dologtól függ. Egyrészt lehet, hogy amit te flörtnek veszel az neki még távol áll attól. Mielőtt megismerted akkor is ilyen közvetlen volt másokkal? Vagy miért ne szerezhetne figyelmet másoktól? Ameddig csak kommenteket kap addig nem hiszem hogy nagy baj lenne. Mindenkinek jól esik a dicséret. Ha meg megcsal akkor az nem a te hibád lenne, hiszen ő döntene úgy hogy félrelép, nem te kérted. A madár sem abban bízik, hogy a faág nem törik le, hanem ha letörik időben el tud repülni.

2023. febr. 4. 18:28
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Dobd a csajt aztán igyál egy kávét.
2023. febr. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!