Havi nettó 870.000 Ft bevétel 26 évesen jónak számít?
Figyelt kérdés
Fizetés + befektetéseim hozama. Mennyire átlagos ez ennyi idősen?2023. szept. 18. 18:25
31/40 anonim válasza:
Imádom a kérdésnek álcázott dicekvést.... (ha nem hazugságot)
32/40 anonim válasza:
Érdekelne, hogy 26 évesen mennyi a befektetésed hozama, hogyan diverzifikáltad és milyen tőkéd injektáltál bele? Ahhoz, hogy szemmel látható hozamot hozzon bármilyen (legális befektetés), szimplán az életkorod és az alkalmazotti léted meghazudtolja. Nehezen hiszem, hogy 26 évesen beosztottként 20M+ van megtakarításban, ami ilyen hozamokkal járna, sőt ennél az összegnél sem garantált. Persze ha a fizud 830.000 és 40 a hozam úgy már hihetőbb. Ja, nem, az sem. Lol
33/40 anonim válasza:
Mar miért lenne hihetetlen? Ha anyucinál lakik és dolgozik 20éves kora óta havi nettó 400k ért átlagban (ami elégé átlagos), akkor 6 év alatt 28milkát tudott félre rakni.
Én kevesebb idő alatt pl többet tetem félre szal..
34/40 anonim válasza:
Igen, és minden egyes forintját félretette és 20 éves kora óta 400k-t keres. Persze, ez is egy teljesen valós eset, és sok is van belőle főleg Magyarországon. Kivéve, ha valami ecom tesók zseni. (irónia)
35/40 anonim válasza:
[link] 450k netto az átlag pesten tesó, miről és dumálsz? Már a legalja munkákért is megadnak ennyit, azt ha kicsit többre vitted az életed a segédmunkásnál, akkor a 600k kb. belepő szint...
AZ meg nem tudom megvan-e hogy közben a 6év alatt a pénz kamatozhat stb. nem mintha bármire is kéne kölcsön a mamahotelban.
36/40 anonim válasza:
#35 nem vagyok a tesód még mindig. Ne haragudj de nagyon buta vagy. Azt állítod, 20 éves korától 400k eltett minden hónapban. 6 évvel ezelőtt is ennyi volt az átlagbér? Nem hiszem. Sosem költött a 6 év alatt semmire a saját pénzéből? Ezt sem hiszem. Képzeld tudom hogy kamatozik a pénz, de a feltevésed szerint az első hónapban 400 ezret tudott csak betenni. Nem 6 évvel ezelőtt rakott be 20 millát kapatozni. Tudod akamatos kamat meg ilyenek. De mindegy is, hiába mondom :D
37/40 anonim válasza:
" 20éves kora óta havi nettó 400k ért átlagban "
azt szövegértés megy-e bátyja?
38/40 anonim válasza:
"Bátyja" igen és? Attól hogy még átlagban, átlagban sem jön ki amit mondasz:D 1 bit
39/40 anonim válasza:
6*12*0.4=28.8 nekem elégé kijön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!