Havi nettó 870.000 Ft bevétel 26 évesen jónak számít?
Ez bármilyen korosztálynál kiemelkedően jónak számít. Nyilván minél fiatalabb valaki annál jobb.
Bár én az ilyen kérdéseknél nem értem, hogy ha annyi sütnivalód van hogy ezt el tudtad érni, akkor hogy nincs annyi általános tájékozottságod a világról, vagy csak a magyar társadalomról hogy ezt magadtól is feltudd mérni.
Tippelek!
Te is ilyen átlagos Gyakorizós vagy, 4 diplomával, 3 céggel, és 23,5cm.-es farokkal? >:)
nem hiszem el, hogy valaki, aki keres 870e-t az nem tudja, hogy Mo-on milyen átlagfizetések vannak. Főleg úgy, hogy ennek egy része az fizetésből van.
Az is irreális kérdés hogy jó e? Ha ferrárit akarsz ami 60 milliónál kezdődik, ahhoz bizony kevés. Ha kiakarsz költözni mamahotelből, ahhoz meg több mint elég.
Nincs cégem, alkalmazott vagyok multinál, és diplomám is csak egy van.
Ez tényleg annyira kiemelkedő lenne? 70M+ egy normális pesti téglalakás, ami gyerekkel is élhető. Ha ebből havi 600-at félreteszek (vagyis csak a minimál szükségletekre költök), akkor is 10 év.
@6
"pesti téglalakás, ami gyerekkel is élhető"
A kettő bőven üti egymást.
Pesti lakás = kalitka = nem élhető.
Pesten büdös van, annak ellenére, hogy néha keveredik némi levegő is a szmogba, zajos, a környékét ellepi a hajléktalan és a kutyaszar.
Full élhetetlen.
Ami ÉLHETŐ, főleg gyerekkel, az egy szép vidéki ház, ahol hatalmas fák vannak, tiszta levegő, kert, csend, madárcsicsergés, mókusok. EZ élhető, nem a pesti nyomor...
@9
Tévedsz.
A papagáj sem halott a kalitkában. Ám nem élvezi.
Tengődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!