Ilyenből meg lehet élni?
Szerintem meg lehet, ha tényleg jól csinálod.
Azért gondolom, mert van ismerős, aki megél csak kémia tanításból magánban (néha 2-3 főnek oktat, de többnek nem). Viszont nyelveknél nagyobb a konkurencia.
3.
Mi alapján döntöd el te, hogy hamis?
5000 forintos órabérrel mennek ezek a kurzusok. Szerintem többet tud keresni, mint tanárként (mondjuk katazva), de a nyugdíja kevesebb lesz. De ha meg nem jön be, akkor elvégez valami szakot egyetemen és valami irodai munkát tud végezni.
6.
Én is. Éppen ezért világéletemben vállalkozó voltam, MLM-ből szereztem a vagyonomat, jelenleg pedig a tőzsdével többszörözöm.
Egyik barátom fiának az iskolájában az volt a téma, hogy kinek milyen autója lesz. A gyerek azt mondta neki Ferrari. A tanár azt válaszolta, ez nem reális. A gyerek most huszonéves és a Ferrari mellett van néhány másik, hasonló kaliberű autója…
Az, hogy mi reális és mi nem, mindenkinek a saját fejében dől el.
Szerintem nem lehet. Végzettségem miatt adhatok magánórákat, szoktam is, viszont iszonyat keveset hajlandók fizetni a szülők, mert a többség (főleg képzettség nélküli lelkes egyetemisták) 1500-2000ft-os órabérért is elvállalják.
Nekem van főállásom, ezért csak heti 2-3 diákot vállalok. Ezekre az órákra mindig becsülettel készülök, nem lehet két diákkal ugyanazt és ugyanúgy csinálni, ezért elég kimerítő, de kell a plusz pénz.
9. Te is hazudol! Vagy...fejben nem vagy ott, előtted írják, hogy 24 évesen luxuskocsi flottája is lehet belőle. :)
Anyám meg szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!