Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Már lassan másfél éve vannak...

Már lassan másfél éve vannak látomásaim és van olyan hogy fél évvel a dolog történése előtt látom mi fog történni aznap. Ilyenből már 2 valóra vált napra pontosan pont ahogy láttam, lehet meg fogok őrülni ebbe. Szerintetek mitől lehet ez ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egy jövendölés csak akkor ér valamit, ha rendkívüli dogot látsz előre. A "holnapután metróra szállsz" típusú jóslatok komolytalanok.

Esetleg írd le a jövendöléseidet, úgy jobban értsük a kérdés.

2022. dec. 3. 04:06
 2/6 anonim válasza:
Nekem is josolj valamit:D
2022. dec. 3. 09:57
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 láttam előre hogy a kutyám meg fog halni dátumra pontosan, valamint azt hogy az egyik rokonom rosszul lesz és össze esik, mikor be vitték a kórházba kiderült hogy stroke-ja volt. Ezt is dátumra pontosan. És még folytathatnám
2022. dec. 3. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ezek valóban rendkívüli és szomorú esetek. Őszintén szólva, nem tudom, hogy mit lehet kezdeni az ilyen látomásos ügyekkel.

Esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy leírd őket, az talán segít elsimítani és feldolgozni az érzéseket. Írj naplót.

Bármi is van veled, meg kell értened, hogy mi történik, és a jegyzetek nagyon segítik az átlátást. A pánik és félelem ellen is jó lesz, ha inkább szembenézel ezzel, és nem hárítasz.

Nem fogsz megőrülni, ez csak egy kihívás. Van ez a fura dolog veled, és minél jobban megérted, annál jobban tudod kezelni vagy akár használni is.

2022. dec. 3. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 igazad van használnom kéne meg tanulni
2022. dec. 3. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem egyszer fordult elő, hogy pontosan tudtam a jövőt álmomban, és tényleg úgy történt.En konkrétan akkor megijedtem saját magamtól, hogy ez most még is hogy történhetett, mert addig ilyen nem fordult elő, és azóta sem.De ez a dolog létezik.
2022. dec. 4. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!