Már lassan másfél éve vannak látomásaim és van olyan hogy fél évvel a dolog történése előtt látom mi fog történni aznap. Ilyenből már 2 valóra vált napra pontosan pont ahogy láttam, lehet meg fogok őrülni ebbe. Szerintetek mitől lehet ez ?
Sztem egy jövendölés csak akkor ér valamit, ha rendkívüli dogot látsz előre. A "holnapután metróra szállsz" típusú jóslatok komolytalanok.
Esetleg írd le a jövendöléseidet, úgy jobban értsük a kérdés.
Hát ezek valóban rendkívüli és szomorú esetek. Őszintén szólva, nem tudom, hogy mit lehet kezdeni az ilyen látomásos ügyekkel.
Esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy leírd őket, az talán segít elsimítani és feldolgozni az érzéseket. Írj naplót.
Bármi is van veled, meg kell értened, hogy mi történik, és a jegyzetek nagyon segítik az átlátást. A pánik és félelem ellen is jó lesz, ha inkább szembenézel ezzel, és nem hárítasz.
Nem fogsz megőrülni, ez csak egy kihívás. Van ez a fura dolog veled, és minél jobban megérted, annál jobban tudod kezelni vagy akár használni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!