Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen beosztással maradjak a...

Ilyen beosztással maradjak a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Eddig heti 5x dolgoztam napi 11-12 órát (hétfőtől péntekig, reggel 7 órás kezdéssel), viszont már sok mert nincs semmi szabadidőm, és a főnököm azt mondta, hogy valakit betanítunk a helyemre, aki hétfőkön helyettesítene, és így már csak 4 napot dolgoznék, és 3 napos hétvégéim lennének.

Szerintetek így már megérné maradni?

2023. szept. 3. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi döntsünk helyetted az életedet érintő kérdésekben...?
2023. szept. 3. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Sokat számít az, hogy 5×11=55 vagy 4×11 órát dolgozol . Habar a heti 40hez képest még az is több kicsit. Ha a túlórat normális 50 %os pótlékkal fizeti és négy napban bírod akkor maradnék. Ha nem akkor elkezdenék jelentkezgetni mashova. Egy nap táppenz vagy szabi néven el lehet menni pár interjúra. Ha van másik lehetőség akkor meg valtanek. Nekem ez a két opció lenne, persze ez én vagyok. Pang a munkaeropiac kicsit, most nem olyan könnyű ugrálni. De, hog, napi 12 órát nem dolgoznék potlekok nélkül az tuti.
2023. szept. 3. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha megfizetik akkor maradnék én is

“ Ha a túlórat normális 50 %os pótlékkal fizeti és négy napban bírod akkor maradnék”

Hát nem tudom, jelenlegi helyemen is meg ahova jelentkeztem 2 hely ott is 200% a túlóra

2023. szept. 3. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem hangzik olyan rosszúl azért, láttam már rosszabbat is. Én szerintem maradnék, ha túlórában fizet ki, és a Hétfő MINDIG szabad.
2023. szept. 3. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a szabadidő fontosabb mint a pénz, akkor közlöd a főnököddel, hogy mostantól nem tudsz túlórázni, csak napi 8 órát fogsz dolgozni. Ha nem tetszik neki vagy ellenkezik, erőszakoskodik akkor meg felmondasz és keresel másik munkahelyet. Hiszen a pénz úgy sem számít. Ennyi az egész.
2023. szept. 3. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

“ Ha a túlórat normális 50 %os pótlékkal fizeti és négy napban bírod akkor maradnék”

Hát nem tudom, jelenlegi helyemen is meg ahova jelentkeztem 2 hely ott is 200% a túlóra

Kicsit szőrszál hasogatás :) Hétköznap plusz 50 % jön az órabéredre törvény szerint ha jól tudom, tehát 150 %-át kapod meg.

Hétvégén 100 % rájön, tehát ott 200 %-át kapod meg.

Persze ezt sztem sajnos sok hazai cég nem tartja be, hanem inkább a multik...

2023. szept. 3. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:

“ Hétköznap plusz 50 % jön az órabéredre törvény szerint ha jól tudom, tehát 150 %-át kapod meg.

Hétvégén 100 % rájön, tehát ott 200 %-át kapod meg.”

Jogos, ahol vagyok csak hétvégén van túlóra, ezért is írtam a 200%-ot, viszont ahova jelentkeztem, ott minden nemű túlóra duplán van fizetve, az is igaz, hogy ott eleve 12 óra a munkaidő

2023. szept. 4. 06:05
 8/8 anonim ***** válasza:
11-12 órát senki nem dolgozik végig, max annyit van a munkahelyén.
2023. szept. 4. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!