32 evesen mit lehet kezdeni 16 millio ft-tal?
Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 10:01
21/25 A kérdező kommentje:
Sajnos egy nornalis lakas ami visuonylag jo kornyeken van es lakhato is kerul 40 millioba, 45 millioba. Rebgeteg hitelt kellene meg ra felvennem.
Vallalkozbek is, de nincs otletem. Egy magan idosek otthonara gondoltam korabban, de az meg me tobb hitel lenne es engedelyek is kellebekek... meg tobb penz, mert egy csaladi haz tobbe kerul es atkell alakitani, hogy mukodjon ott egy idos otthon. Mas otletem nincs.
Inkabb tartom allampapirban.
2023. szept. 3. 10:02
22/25 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó ötlet pedig, keress üzlettársakat hozzá, Rómát sem egyedül építette föl Romolusz.
23/25 A kérdező kommentje:
Semmikepp sem tarsulnek. Inkabb egyedul :)
Nem kozoskodnek 😊
Nem nagykepusegbol irom, hanem mert abbol meg mindig vita van.
2023. szept. 3. 12:05
24/25 anonim válasza:
Lakásalap, máris tudsz rá hitelt felvenni.
25/25 anonim válasza:
Én nem vitáznék csak add a lé fölit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!