Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 32 evesen mit lehet kezdeni...

32 evesen mit lehet kezdeni 16 millio ft-tal?

Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 10:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom fontos neked hogy pont 32 évesen mit lehet kezdeni vele, emiatt írhattad.

Nos ez esetben életbiztosítás.

Ez nagyon kevés infó amit megadtál. Mennyire kell hogy likvid legyen? Mikor akarod felhasználni? Akarsz-e még gyűjteni hozzá, akár folyamatosan? Kizárólag forintban akarod tartani, vagy deviza is szóba jöhet?

Stb. stb. stb...

2023. szept. 2. 16:14
 12/25 anonim válasza:

Ha van már lakásod. Akkor én a helyedben vennék még fel hozzá hitelt, vennék egy nyaralót, és nyaraltatnék. Lehet akár külföldön is, talán Görögországban érné meg a legjobban. Vagy egy lakást, és kiadnám akár irodának.

Amire biztos nem verném el az az autó.

2023. szept. 2. 17:40
 13/25 A kérdező kommentje:
A penzem allampapirokban tartom. Hagyjam ott, vagy vegyek fel hitelt es vegyek lakast?
2023. szept. 2. 22:50
 14/25 A kérdező kommentje:
Szeretnek meg hozza gyujteni.
2023. szept. 2. 22:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Most megéri állampapírban tartani, mert magas a kamat, valószínűleg jövőre is az marad. (legalábbis az infláció követő PMÁP-nak) Utána ha lemennek a kamatok, akkor már nem biztos, hogy megéri abban tartani, akkor többet hoz majd egy lakás.
2023. szept. 2. 23:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Inflacio kovetore nem rakok be , nert 10 eves futamido van. Rovidebb futamido nincs :( nekem hamarabb kell a penz, mint 10 ev
2023. szept. 2. 23:20
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
Arról nem hallottál, hogy a futamidő alatt is el lehet adni?
2023. szept. 2. 23:32
 18/25 anonim ***** válasza:
De ha futamidő alatt ad el, akkor szerintem az nem fogja megérni(Nem 16-os vagyok)
2023. szept. 3. 04:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Jah most látom, a 16-os a kérdező :D
2023. szept. 3. 04:00
 20/25 anonim válasza:

Az ingatlan meg az arany szerintem a legbiztosabb befektetés, nem az állampapír. Én felvennék egy lakáshitelt, kiadnám, és a bérleti díjból törlesztenék.

De irodának adnám ki, ott nincs az a kockázat hogy nem tudod őket kitenni.

2023. szept. 3. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!