Hány évesen nem késő még szerintetek új életet kezdeni külföldön?
Nagynéném 65 évesen kezdett újat külföldön.
Akkor van késő, ha nem kezded el.
így van, azért érzed későnek, mert belül valami ürügyet keresel, amivel lebeszélheted magad erről.
jó persze van egy korhatár, például azért nem árt pár évet dolgozni az adott országban, mert ha már nem aktívkorú az ember, vagy közel van hozzá, akkor az ott ledolgozott 1-2 év után az itthoni nyugdíjából nem feltétlenül él meg egy drágább országban. szóval én talán 65 év felett már maximum akkor vágnék bele, ha van egy csomó tartalék pénzem, és igazából csak egy nyugodtabb helyen szeretném tölteni az idős éveimet.
Ha jó karriert szeretnél, ahhoz még talán kicsit korai is, mert valószínűleg még nem tanultad ki magad jó szakembernek, ezért nem is fognak olyan helyre felvenni, de még olyanra sem, ahol majd téged kitanítanak, mert tapasztalatlant könnyen találnak a saját nemzetükből is.
Ha magánélet szempontjából nézzük, akkor viszont minél hamarabb, annál jobb. Annál könnyebben átveszed az ottani kultúrát. Minél később mész, annál inkább tűnsz majd kívülállónak később.
Akkor koltoztem ki mielott a 27et toltottem.
Azt mondjak hogy soha nem keso.
Az viszont nem tudom mit csinal aki pl 50 evesen jon ki, nyugdijas lesz pl 15 ev mulva de a kinti nyugdij nem sok az evek miatt, a magyar nyugdij meg semmire sem eleg.
Hogy lehet igy megelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!