Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből lehet új...

Mennyi pénzből lehet új életet kezdeni külföldön?

Figyelt kérdés
Sajnos olyan helyzetbe kerültem, én és az édesanyám, hogy külföld tűnik a legjobb megoldásnak. Hova lenne érdemes menni, és mennyi pénzt igényel?
2015. jún. 22. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Abba az országba érdemes menni amelyik országnak a nyelvét tudod.

Végül is melyik ország lenne a cél?

2015. jún. 22. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

1,5 millió elég kb.

hova érdemes menni? olyan országba, amelyiknek beszéled a nyelvét legalább középfokon

2015. jún. 22. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

ma 17:39

másfél millió? Miről beszélsz??? Hacsak nem Amerika a cél, bár oda nem könnyű kimenni. Angliába nem kell ennyi pénz. Ez rengeteg.

Jó lenne tudni, hogy melyik ország a cél, mert így nem lehet segíteni, tanácsot adni ha azt sem tudjuk melyik az az ország.

2015. jún. 22. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Angolul középfokon, de talán egy kicsit jobban beszélek. Angliába viszonylag könnyű kijutni. Oda mennyi kb kijutni? Mennyibe kerül a megélhetés, stb? Édesanyám nem beszéli a nyelvet, tényleg csak pár szót/mondatot tud, de az angol nem nehéz, főleg ha ott élsz. Tényleg utolsó lehetőség.
2015. jún. 22. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

ma 17:42 vagyok

Nagyon szívesen adok információt, csak kérdezz, mert lehet nem olyan dolgokról írnék ami érdekelne. Szerintem anyuddal lehetek egy korosztályban, így tudom, hogy neki nem lesz könnyű az angol nyelvtanulás még itt kint sem.

8 éve élek kint..

2015. jún. 22. 20:45
 6/6 A kérdező kommentje:

17:42

Küldtem egy üzenetet

2015. jún. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!