Mit tudok én 21 évesen kezdeni 3 nyelv tudásával? (angol, német felsőfok, francia alapfok) Hol tudnék sok pénzt keresni?
tolmács vagy fordító
ember... egy A4-es oldal hivatalos fordítása sokezer forintba kerül...
Ez valójában csak 2 nyelvtudás.
Amúgy multik, külföldi leányvállatokkal is rendelkező cégek keresnek ilyen embereket.
Én németül meg angolul beszéle, diplomám is van, de az mondjuk senkit n érdekel, a mostani munkahelyemen is elegendő lett volna az érettsègi, mégis 250 ezret keresek. Kelet-Magyarországon, ez itt azért jó fizu olyan melóért, amihez diploma sem kell, kevés ismerősöm keres ennyit.
A legegyértelműbb opció egy SSC némettel, az angolt úgyis elvárják mindenhol. IT support vagy ügyfélszolgálat. Budapesten 300k nettó alatt némettel kimondottan nehéz keresni, de nyilván a megélhetési költségekkel együtt ez sem egy hatalmas összeg.
Végzettség nélkül élő ember nem fog fordítóként foglalkoztatni, arra van elég diplomás nyelvszakos, meg magyar-német kettős állampolgár.
A 9es által belinkelt kérdésben a 2es válaszoló vagyok, és neked is hasonlókat üzenek, csak helyettesítsd be a Riviérát és a franciát.
De ha nem tudsz külföldre menni, akkor fogadd el, hogy így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!