Rosszabbkor nem is jöhetett volna! Mi lehet ez, ill. mire számíthatok? (többi lent)
Egy négy épületből álló üzem „D” épületének harmadik emeletén vagyok minőségellenőr és segédkarbantartó. A hőségriadó miatt nálunk is óránként biztosítják az óránkénti 10 perc szünetet, valamint a hideg folyadék utánpótlást. A szünetek úgy vannak mindig igazítva, hogy a legfelső szint kezd (ahogy a munkafolyamatok elvégzésénél is) és az első emelet valamint a földszint fejezi be. Minden emeleten átlag 75-80 ember minimum dolgozik még szabadságolások alatt is.
Ahogy a 7:40-es (10’-es) szünetre mentem lefelé, a bal lábam az utolsóelőtti lépcsőfoknál megcsúszott. Bár szerencsére nem estem el, viszont a bokám magam alá fordult és reccsent egyet. Még kimentem meginni a kávét, ill. elszívni egy cigit, de ahogy leültem, már alig tudtam menni. A csoportvezető javaslatára az öltözőbe mentünk. Ott szembesültem vele, hogy a bal bokám triplájára van dagadva a jobbhoz képest, ill. halvány véraláfutás jelentkezett a bokám külső oldalán.
A lépcsőn – a fiam születése óta – soha nem használok telefont, mert így is keskeny, s amikor egyszerre indulunk meg ennyien még fokozottabban veszélyes.
Van egy 6 éves, asztmás, cukorbeteg, liszt érzékeny fiam valamint 19-20 hetes várandós a feleségem az ikreinkkel. Szóval a legrosszabbkor jött ez.
Egyáltalán mi lehet a bokámmal? Mire számíthatok munkahelyi szinten? Mekkora kieséssel járhat anyagilag? Vagy ez lehet munkahelyi/üzemi baleset?
Most várjuk a kilépési engedélyt, de még az, aki aláírhatná, hogy elhagyhatom az üzem területét, az nincs bent. Mentőt pedig nem akarnak emiatt hívni. Az egyik csoportvezető kolléga kivinne a sürgősségire.
(ok: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe.. )
A te családi háttered miatt reménykedek, hogy tévedek, de a legnagyobb valószínűséggel bizony több hónapos táppénz lesz.
Biztos, hogy az elmúlt hónapokhoz képest kevesebbet fogsz kapni, ill. elesel a műszakpótléktól, a túlórától, a hétvégi pótléktól, az esetleges teljesítménybértől elesel. Az egészséged viszont fontosabb.
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Üzemi balesetnek lett lejelentve.
A lábam nagyon fáj sajnos.
58-as
Nem komplikáltabb a törés, hanem nem indult be a csontosodás.
59-es
Milyen ajánlat? Milyen cég? Mit kellett volna aláírni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!