Nem érzitek soknak a napi 8 óra munkát?
MIvel a legtöbb ember gyenge mentálisan így soknak érzik..
TAlán ha törekednétek több részre felosztani, meg a flowállapotra nem szenvednétek annyit..
szia 20-as, én pontoztalak le, méghozzá a "munkaalapú társadalmazás" miatt. ha dolgoztál valaha a UK-ben akkor talán érted miért tartom röhejesnek ha ezzel jössz... az ott szerinted mi, ha nem "munkaalapú társadalom"? szerinted miből tartanak fönn a magyarnál nagyságrendekkel komolyabb infrastruktúrát, ha nem a MUNKA alapján képződött a állami bevételekből?
persze ha szerinted a gyarmati kizsákmányolásból akkor reménytelen eset vagy, hagyjuk is :)
abszolúte kevered a szezont a f*szommal, nem tudom hogy jön ide kelet-ázsia, senki nem tartja és nem is fogja attól mintának tartani, hogy idejön egy-két kóreai vagy horribile dictu kínai cég, gyárat épít, működtet, ahol lehet dolgozni és pénzt keresni.
személy szerint soha nem dolgoznék ilen helyen, de még német cégnél se, teljesen más mentalitás, más munkamorál.
nyílván azért is ekkora a szám mert megtehetem (egyelőre...), sajnos nincs mindenki ilyen helyzetben, valahol nekik is pénzt kell keresni.
bárcsak Európa lenne annyira tőkeerős hogy európai befektetések özönlenének ide is...
@23
"én pontoztalak le"
Egyedül nem tudod lepontozni. Ahhoz, hogy nullára legyen pontozva, nem elég egyetlen pontozó, de 2-3 sem.
A munkaalapú társadalom kifejezést aki tudja hogy miért írtam az tudja.
Amivel nem is lenne gond, mert az ország avval jut előre. De sztem nem össze szerelő munkával.
tudom miért írtad, azért mert óóóbán 🤣
ha ezzel megvolnánk, térjünk a tárgyra 😉
még mindig inkább az 1000 összeszerelő üzem mint 1000 milliárdok segélyekre...
ne érts félre, számomra az ssc is összeszerelőüzem...
olyan talaj, amiből talán kihajthat valami nemesebb termés... talán, de ehhez mindannyian kellünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!