Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem érzitek soknak a napi 8...

Nem érzitek soknak a napi 8 óra munkát?

Figyelt kérdés

2023. aug. 26. 08:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%
De persze mondhatnám példaként a várost ami mellett lakok,Sopront. Van olyan pozicio amiért itthon 250 ezer jár példaként kint meg 1500 euro , ami kB havi 600 ezer evi 14 x. Az a haldokló nyugat:DdDd
2023. aug. 27. 18:42
 22/29 anonim ***** válasza:
28%

MIvel a legtöbb ember gyenge mentálisan így soknak érzik..

TAlán ha törekednétek több részre felosztani, meg a flowállapotra nem szenvednétek annyit..

2023. aug. 27. 19:35
 23/29 anonim ***** válasza:
30%

szia 20-as, én pontoztalak le, méghozzá a "munkaalapú társadalmazás" miatt. ha dolgoztál valaha a UK-ben akkor talán érted miért tartom röhejesnek ha ezzel jössz... az ott szerinted mi, ha nem "munkaalapú társadalom"? szerinted miből tartanak fönn a magyarnál nagyságrendekkel komolyabb infrastruktúrát, ha nem a MUNKA alapján képződött a állami bevételekből?

persze ha szerinted a gyarmati kizsákmányolásból akkor reménytelen eset vagy, hagyjuk is :)

abszolúte kevered a szezont a f*szommal, nem tudom hogy jön ide kelet-ázsia, senki nem tartja és nem is fogja attól mintának tartani, hogy idejön egy-két kóreai vagy horribile dictu kínai cég, gyárat épít, működtet, ahol lehet dolgozni és pénzt keresni.

személy szerint soha nem dolgoznék ilen helyen, de még német cégnél se, teljesen más mentalitás, más munkamorál.

nyílván azért is ekkora a szám mert megtehetem (egyelőre...), sajnos nincs mindenki ilyen helyzetben, valahol nekik is pénzt kell keresni.

bárcsak Európa lenne annyira tőkeerős hogy európai befektetések özönlenének ide is...

2023. aug. 27. 20:06
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
22-es részben egyetértünk, részben nem, sajnos a multik jelentős része (még az ssc-k se) ezt nem tolerálja, dedós szabályokkal akadályozza hogy akár kisebb szeletekre oszdd a munkaidődet, akár "elmerülj" benne és elérd a flow-t... ahol 8:00-kor be kell loggolni, ahol nem mehetsz away állapotba mert figyelik, ahol napi szinten pörögnek a lezárt ügyek számán, ahol kicsinálnak miután elszólod magad hogy napi 1,5 órás "chunk" adagokban dolgozol.... ott sajnos lehetetlen amit írsz.
2023. aug. 27. 20:10
 25/29 anonim ***** válasza:

@23

"én pontoztalak le"

Egyedül nem tudod lepontozni. Ahhoz, hogy nullára legyen pontozva, nem elég egyetlen pontozó, de 2-3 sem.

2023. aug. 27. 20:10
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
24-es de a flow az lelki dolog.. feloszthatod a 8 órát úgy is, hogy beleszámolsz mindent.
2023. aug. 27. 20:27
 27/29 anonim ***** válasza:

A munkaalapú társadalom kifejezést aki tudja hogy miért írtam az tudja.

Amivel nem is lenne gond, mert az ország avval jut előre. De sztem nem össze szerelő munkával.

2023. aug. 27. 21:13
 28/29 anonim ***** válasza:
38%

tudom miért írtad, azért mert óóóbán 🤣

ha ezzel megvolnánk, térjünk a tárgyra 😉

még mindig inkább az 1000 összeszerelő üzem mint 1000 milliárdok segélyekre...

ne érts félre, számomra az ssc is összeszerelőüzem...

olyan talaj, amiből talán kihajthat valami nemesebb termés... talán, de ehhez mindannyian kellünk...

2023. aug. 27. 23:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Én 6 órában dolgozom, pontosabban 6 és fél, ebéd közben is csinálom, hogy végezzek. Ugyanannyit, ha nem többet megcsinálok, mint a 8 órás társaim, mert én nem a telefont nyomkodom meg a kávéfőzőn lógok napi 4x. Kényelmesebb lenne 8 és félben, de sajnálnám a rászánt időt, a gyerekeimmel vagyok inkább. A cégnek persze ezek a "hülyék" érik meg, mert kevesebbet kell fizetniük.
2023. aug. 28. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!