Vkrisz81 kérdése:
Adott egy szurken fizeto munkaltato. A munkaszerzodesben heti 40 napi 8ora van leirva de 12oras munkarendben dolgoztat. A penz egy reszet nemhivatalosan adja. Milyen lehetosegem van megszabadulni toluk gyorsan?
Figyelt kérdés
Elhetek az azonnali hatalyu felmondassal mondvan hogy adocsalasba kenyszeritenek? Az aktualis szurke fizetes nem is egyezik az alairt munkaszerzodessel tehat cehetjuk hogy nincs is munkaszerzodesem mert a meglevo nem egyezik a jelennel?2023. júl. 6. 22:13
1/2 anonim válasza:
A szürkefoglalkoztatás kétélű fegyver. A munkáltatód adócsalásába te is beleegyeztél eddig. Szóval szar szitu. Oldjátok meg közös megegyezéssel az elválást, mindenkinek az a legjobb.
2/2 anonim válasza:
Anno amikor ilyen szituban voltam (vagyonvédelem) felmondásnál közöltem, hogy vagyok még egy hétig. Jött a "de a felmondási idő", gyorsan mondtam, hogy eleve nem hivatalos és vagy menjek el táppénzre? Nem kötekedtek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!