Benne van a munkaszerzodesbe, h parfüm használata kötelező? Nem fura?
Parfum és izzadasgatlo dezodor hasznalata és ősz haj eseten festes kötelező..
Én amugyis használok mind2ot és nem őszülok de azért meglepett h ez van béke irva.. ráadásul ez nem is 1 olyan munkakör amire azt mondanam h na igen ide érthető h kérik.. sima eladói állás. Sosem láttam még ilyen munkaszerzodest h ezt kotelezoen beleirtak volan. Meg még a bizsut is írták h nem szabad viselni se tetko se piercing. A vicc a dologban h akkor engem felse vehettek volna ugyanis van az orromba:D ti mit szóltok hozzá, nem fura?
Nem ekszeruzlet amúgy de én ott is furcsalnam azért:D bár lehet én gondolkozok rosszul:D egyébként nekem ezzel nincs gond mert alapból nem tudnék ezek nélkül létezni, de kicsit ellentmondásos h felvettek annak ellenére h van pc-m és a szerződés tiltja.
Vagy pl h sport cipo viselete nem megengedett mégis mindenki abban van:D
Ha önmegvalósítani akarsz a külsőddel, akkor keress laza cégeket.
Vannak cégek, ahol a megjelenés fontos, bankokban még egyenruha is lehet. Nem a céget és a szerződést kell fikázni. Nem kell odamenni, ha neked ez túl sok megkötés. Lázadozni lehet, csak épp semmi értelme. A marketing és brand az erősebb, max. holnapután munkanélküli leszel megint.
"Meg tudjatok van 1 kis lázadó hajlam is bennem és ha valamit már koteleznek elvannak úgy már mindjárt nincs is annyira kedvem hozzá megha amúgy én nagy parfum mániás is vagyok:D"
Örülnek, ha embert találnak. Anonim az oldal, így rákérdezhetek, mennyi a bruttó fizud?
Nettó 170-180. Bejárás támogatás nincs és nekem 22 a bérlet.
Vicces amugy h sajnalnak 1 bejarast de legyek illatos kotelezoen és a kormom is legyen mindig apolt. :D bazdki nem titkarkisasszonynak mentem:D
De más furcsasagok is vannak itt nem csak a szerződés.. kíváncsi leszek mi sül meg ki ebből. Amilyen mezes mazos volt felvetelnel most meg hullik le a lepel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!