Benne van a munkaszerzodesbe, h parfüm használata kötelező? Nem fura?
Parfum és izzadasgatlo dezodor hasznalata és ősz haj eseten festes kötelező..
Én amugyis használok mind2ot és nem őszülok de azért meglepett h ez van béke irva.. ráadásul ez nem is 1 olyan munkakör amire azt mondanam h na igen ide érthető h kérik.. sima eladói állás. Sosem láttam még ilyen munkaszerzodest h ezt kotelezoen beleirtak volan. Meg még a bizsut is írták h nem szabad viselni se tetko se piercing. A vicc a dologban h akkor engem felse vehettek volna ugyanis van az orromba:D ti mit szóltok hozzá, nem fura?
"Nettó 170-180."
Köszi a választ. Vicc, hogy ennyiért még elvárások is vannak. Én a helyedben kérdező, folyamatosan keresgélnék mellette jobban fizető állást.
Most valtottam erre 1 meg borzasztóbb helyrol ahol ugyan elvarasok ilyen téren nem voltak de a belemet is kidolgoztattak meg kevesebbert.
Itt meg igazából nyugis a munkakornyezet csak ami a hatterbe megy nem tul bizalomgerjeszto.
"kerdeztem hogy van itt az afas szamla termek vissza vetel erre azt mondja hát ő se tudja majd azt mondjuk itt azt hem lehet.. :D en csak nézek nagyokat:D"
De legalább olcsón megússza a cég a bérezését.. :D
Ne csodálkozz kérdező, kis pénz, kis foci.
És ne aggódjál, az ilyen helyről röpülni fogsz te is hamarosan, jó e megérzésed.
Menekülj!
"Hát ez elég fura, mert vannak, akik érzékenyek az illatokat, tehát rosszul lesznek a parfümszagtól."
Szerintem sokkal többen vannak, akik arra érzékenyek, ha valaki büdös.
"Szerintem sokkal többen vannak, akik arra érzékenyek, ha valaki büdös."
Azért van különbség aközött, hogy valaki nem használ parfümöt és aközött, hogy büdös.
Rendes higiénia, fürdés mellett nem lesz büdös az ember, ellenben a túltolt parfüm bizony lehet irritáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!