Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet az oka, hogy sehova...

Mi lehet az oka, hogy sehova nem vesznek fel?

Figyelt kérdés

98 helyre jelentkeztem már, 15 helyre behívtak interjúra. De ott mindig elkaszálnak. Különböző fajta munkákra jelentkezek, fizikai és szellemi egyaránt mindegy igazából. Elmegyek az interjúra, majd értesítenek. Aztán semmi. Már az életem feladásán gondolkozok.

30 F

2023. aug. 22. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Megbizhatatlan fejed van
2023. aug. 22. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Ha 15 helyről utasítottak vissza interjú után, akkor biztos valami nagy gáz lehet nálad, amivel akkor személyesen szembesülnek. De nyilván ezt mi látatlanba honnan tudnánk hogy micsoda. Engem ahova már interjúra elhívtak, oda utána fel is vettek, kivétel nélkül.
2023. aug. 22. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem be sem hívnak interjúra...
2023. aug. 22. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Én piacképes diplomával is szívtam, mert csak Budapestre adtam be, hónapokig csak a visszautasítás volt. Aztán beadtam egy sokkal jobban fizető, de vidéki multihoz, és fel is vett.
2023. aug. 22. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Lehet túl nagy a bérigényed. Az interjún mondtál valamit, ami miatt megijedhettek vagy az elvárásaiknak felet meg. Gondolj vissza. Mi lehet az? Milyen nem szokványos válaszokat adtál, meséltél magadról?
2023. aug. 22. 12:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Bérigény biztos nem, mert arra mondták hogy reális. Meg tudom mennyit keresnek ott. Nem tudom ötletem sincs mit mondhattam :(
2023. aug. 22. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondtad, hogy gyereket akartok? Nem beszéltél a politikai beálltottságodról?
2023. aug. 22. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Mindenhova jelentkezem és nem hívnak
2023. aug. 22. 13:10
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Analógiát látok egy másik kérdéssel https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__123..
2023. aug. 22. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Nincs szemmel látható "nem elfogadott" tetoválásod? Valami extra a kinézetedben, pl. fülkarika. Öltözködés rendben van, mármint nem mackónadrágba, vagy acélbetétes bakancs+terepnadrág mégy interjúra? Fogaid, körmeid ápoltak? Amikor interjúztattam azért ezek számítottak, pultba nem állítottam egy koszos körmű embert pl. Mert ugye az első benyomás fontos...
2023. aug. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!