Elmennél gyárba dolgozni, ha a diplomàddal nem vesznek fel sehova?
Amíg nincs jobb addig melóznék a gyárban és vadul keresgélném az állásokat.
Mondjuk nagyon nem mindegy hogy milyen diplomával keresgélsz. Egy pedagógiai asszisztens vagy egy filizófia szakos diplomával nem fogsz milliókat keresni.
Ha nem létkérdés, akkor nem!
A droid meló kicsinál minden szinten és az önbecsülésednek is annyi lesz!
Ráadásul az önéletrajzodban sem lesz jó pont.
Én inkább a kevesebb pénzért, de diplomás állást választanám, mert onnan könnyebb lesz dobbantanod és valszeg egy fokkal kulturáltabb lesz a társaság is meg emberibb az időbeosztás!
Már nem, diákként csináltam eleget öt évig.
Kerestem inkább szellemi szalgmunkát (it service desk), és csináltam belőle karriert.
Ha egyszer bekerülsz a gyári munkába onnan nehéz kijönni.
CV ben elég szarul mutat és nekem túlságosan lélekörlő lenne.
Vagy keresnék jobb helyeket vagy elvállalnék kevesebb pénzért olyan munkát amivel van továbblépési lehetőség
Igen, amíg dolgozol tudsz félre tenni és van bevételed és úgy kereshetsz másik munkát. Olyan opció is van hogy másik egyetemet végzel el és abban próbálsz elhelyezkedni.
Az a baj az oktatási rendszerrel hogy nyomja kifele az embert, de ha nincs tapasztalata (hogy lenne most jött suliból) nem veszik fel sehova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!