Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennél gyárba dolgozni, ha...

Elmennél gyárba dolgozni, ha a diplomàddal nem vesznek fel sehova?

Figyelt kérdés
Vagyis felvennének, de a középfokú nyelvtudással csak 20 ezer forinttal kínálnak többet a minimálbérnél.
2023. jan. 15. 23:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Persze, bar engem felvettek mert nem bufeszakot vegeztem...
2023. jan. 15. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Amíg nincs jobb addig melóznék a gyárban és vadul keresgélném az állásokat.

Mondjuk nagyon nem mindegy hogy milyen diplomával keresgélsz. Egy pedagógiai asszisztens vagy egy filizófia szakos diplomával nem fogsz milliókat keresni.

2023. jan. 15. 23:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem létkérdés, akkor nem!

A droid meló kicsinál minden szinten és az önbecsülésednek is annyi lesz!

Ráadásul az önéletrajzodban sem lesz jó pont.

Én inkább a kevesebb pénzért, de diplomás állást választanám, mert onnan könnyebb lesz dobbantanod és valszeg egy fokkal kulturáltabb lesz a társaság is meg emberibb az időbeosztás!

2023. jan. 15. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tanulnék tovább, tanulva a hibámból is, olyat választanék, aminek értelme van. Ezt is tettem amúgy. A gyársoron nem leszek előrébb. A tanulással igen. Csak jót kell választani, folyamatosan tanulni, fejlődni és akarni a változást.
2023. jan. 16. 04:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem Magyarországon. Ha már tróger meló akkor legalább fizessen rendesen.
2023. jan. 16. 04:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem is értem miért fordul meg ez bárki fejében. Van egy csomó szellemi munka ahova el lehet menni, csak mert van egy diplomád, kb mindegy milyen.
2023. jan. 16. 04:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Már nem, diákként csináltam eleget öt évig.

Kerestem inkább szellemi szalgmunkát (it service desk), és csináltam belőle karriert.

2023. jan. 16. 06:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Inkább tudásomnak megfelelő munkahelyet választanék, ahol lehet fejlődni és idővel magasabb lehet a bérigényem. Valamiért csak elvégezted az egyetemet, nem?
2023. jan. 16. 07:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer bekerülsz a gyári munkába onnan nehéz kijönni.

CV ben elég szarul mutat és nekem túlságosan lélekörlő lenne.

Vagy keresnék jobb helyeket vagy elvállalnék kevesebb pénzért olyan munkát amivel van továbblépési lehetőség

2023. jan. 16. 08:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, amíg dolgozol tudsz félre tenni és van bevételed és úgy kereshetsz másik munkát. Olyan opció is van hogy másik egyetemet végzel el és abban próbálsz elhelyezkedni.

Az a baj az oktatási rendszerrel hogy nyomja kifele az embert, de ha nincs tapasztalata (hogy lenne most jött suliból) nem veszik fel sehova.

2023. jan. 16. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!