Balatonon nyári szezonmunkában PULTOS fizetés?
Figyelt kérdés
2025-öt írunk, van jó pár állás már így február közepén...
Mennyi az átlag fizetés Balcsin pultosként?
Nekem 2000-et ajánlottak heti 6 nap, 12 óra.
Free kaja, free szállás.
febr. 13. 12:29
2/22 A kérdező kommentje:
2000 nettó órabér.
febr. 13. 12:56
4/22 A kérdező kommentje:
Elvileg van 8 órás bejelentés, és ha szezon végéig maradok akkor pluszba mozgóbér.
febr. 13. 13:04
5/22 anonim 

válasza:

Azért azt érdemes lenne megnézni milyen a szállás, illetve milyen ételt adnak. Ha mindkettő megfelelő, akkor nem rossz lehetőség.
6/22 anonim 

válasza:

Nekem a 12 óra nagyon soknak tűnik, főleg, hogy folyamatos 6 nap.
8/22 A kérdező kommentje:
Napi 1x gyorséttermi étel amit adnak, emellett dolgozói kedvezményt további étkezésre.
Szállás nem tudom milyen, annyit tudok hogy egy szobában többen vagyunk, még nem voltam személyesen megnézni a helyet.
Napi 12 óra sok van egy sok, itt nagyon nincs 8 órás meló...
febr. 13. 14:11
9/22 A kérdező kommentje:
Sok vagy nem sok*
febr. 13. 14:12
10/22 anonim 

válasza:

Ha szállás és kaja van, apróságokra kell csak költeni. Kidolgozod a beled, de cserébe gyorsan lesz sok pénzed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!