Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki imádja a munkáját, megírná...

Aki imádja a munkáját, megírná mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés

Mivel foglalkoztok, miből áll egy napotok....

Tényleg csak olyan írjon aki IMÁDJA amit csinál és el sem tudna képzelni magának másik állást.

2023. aug. 20. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#4-es: Van valamilyen másik végzettséged, amivel jobban fogsz tudni keresni? Vagy hogyan lehet elképzelni egy teljesen más irányba való váltást, ha a gyógypedagógiához van tapasztalatod és végzettséged? Mert szerintem a nettó 280 nem olyan kevés, ha elmész titkárnőnek vagy kasszásnak, ahol nem igényelnek semmilyen szaktudást, ott sem fognak többet ajánlani. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, pusztán kíváncsiságból, mert ezen már többször gondolkodtam.
2023. aug. 21. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekeknek tervezek játszóeszközöket. Ötletelek, 3D modellezek, látványtervezek, gyártási rajzokat csinálok.
2023. aug. 21. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Köszönöm #11es az aggodalmadat :)

A férjem munkahelyére megyek majd. Már most lett volna lehetőségem, de még egy tanévet maradok, mert így tudjuk megoldani a gyerek logisztikáját.

Oda nem kell csak bármilyen BA + nyelvtudás. Logisztikai rész. Nettó 400+ 30 cafeteria. Ez azért éves szinten lényegesen több mint a mostani 280 ezer.

2023. aug. 22. 10:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13: Ez havi szinten is lényegesen több, mint a jelenlegi, konkrétan a mostani bruttódat fogod nettóban kapni.

Alapvetően én is a változtatás híve vagyok akkor, ha az illető nem érzi jól magát a jelenlegi élethelyzetében, de ilyesféle helyzetben még nem voltam, csak szakmán belüli váltásban.

Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. Jó hallani, hogy vannak lehetőségek, és szívből kívánom, hogy találd meg a számításaidat!

2023. aug. 22. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakács.
2023. aug. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!