Aki imádja a munkáját, megírná mivel foglalkozik?
Mivel foglalkoztok, miből áll egy napotok....
Tényleg csak olyan írjon aki IMÁDJA amit csinál és el sem tudna képzelni magának másik állást.
Köszönöm #11es az aggodalmadat :)
A férjem munkahelyére megyek majd. Már most lett volna lehetőségem, de még egy tanévet maradok, mert így tudjuk megoldani a gyerek logisztikáját.
Oda nem kell csak bármilyen BA + nyelvtudás. Logisztikai rész. Nettó 400+ 30 cafeteria. Ez azért éves szinten lényegesen több mint a mostani 280 ezer.
#13: Ez havi szinten is lényegesen több, mint a jelenlegi, konkrétan a mostani bruttódat fogod nettóban kapni.
Alapvetően én is a változtatás híve vagyok akkor, ha az illető nem érzi jól magát a jelenlegi élethelyzetében, de ilyesféle helyzetben még nem voltam, csak szakmán belüli váltásban.
Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. Jó hallani, hogy vannak lehetőségek, és szívből kívánom, hogy találd meg a számításaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!