Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki imádja a munkáját, megírná...

Aki imádja a munkáját, megírná mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés

Mivel foglalkoztok, miből áll egy napotok....

Tényleg csak olyan írjon aki IMÁDJA amit csinál és el sem tudna képzelni magának másik állást.

2023. aug. 20. 23:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Csecsemő és gyermekápolónő vagyok.

Gyógyszerelésből, vizsgálatokból, vizitekből,etetésből, ágyazásból áll egy napom többnyire.

Imádom, nem tudnék mást elképzelni, és nem is akarok.

Anyukám mesélte, hogy 2-3 évesen bekerültem mandulaműtét miatt a kórházba, és már akkor csodálattal néztem az ápolókat, mondtam is anyukámnak, meg később a gyerekorvosnak is, hogy én bizony ápolónő leszek! Az lettem..:D

2023. aug. 20. 23:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Meteorológus vagyok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Már kisgyermek korom óta imádtam és csodálattal figyeltem a zivatarokat és a különböző extrém időjárási eseményeket (jégeső, felhőszakadás, szélvihar, nagy havazások stb...). Nekem teljes mértékben egybevág a hobbim a hivatásommal, egyszerűen imádom amit csinálok és ha épp nem "dolgozom" akkor is az időjárást figyelem: hol a felhőket, hol a naplementét, hol a radart bújom, hátha érkezik egy jó kiadós záporeső! :)
2023. aug. 20. 23:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyógypedagógus vagyok :) ovisokkal foglalkozom
2023. aug. 21. 07:36
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

#3 vagyok

Sajnos azt is hozzáteszem, hogy bármennyire is imádom, sajnos már csak 1 tanévet dolgozom. Utána muszáj váltanom, mert nettó 280at keresek és kinőttük a lakásunkat.

Ha egyszer elfogadható lesz a bértábla akkor visszamennék.

2023. aug. 21. 07:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakäcs vagyok, korhäzi konyhät vezetek a halodo nyugaton lassan egy evtizede...
2023. aug. 21. 07:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fizikus vagyok. Szeretek kísérletezni, műszereket tekergetni.
2023. aug. 21. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Munkanélküli vagyok és imádok semmit sem csinálni. Faterék eltartanak. Egész nap megy a gamelés ezerrel meg a netflix
2023. aug. 21. 11:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#7: szégyellheted magad, ha ez igaz.
2023. aug. 21. 13:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Gépészmérnök vagyok, amíg a covid miatt nem lett vége imádtam-műszereket fejlesztettünk, én 3d modelleztem, 3d nyomtattam, szereltem, laborméréseket végeztem-és még úgy is, hogy messze átlag alatt kerestem. Ja és baromi jó volt művelt kollégákkal dolgozni phd-s fizikusokkal mérnökökkel.
2023. aug. 21. 14:21
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Facility manager vagyok. Klassz dolog, amikor rád bíznak egy 8milliardos ingatlant, hogy viseld gondját.
2023. aug. 21. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!