Gyógyszerelésből, vizsgálatokból, vizitekből,etetésből, ágyazásból áll egy napom többnyire.
Imádom, nem tudnék mást elképzelni, és nem is akarok.
Anyukám mesélte, hogy 2-3 évesen bekerültem mandulaműtét miatt a kórházba, és már akkor csodálattal néztem az ápolókat, mondtam is anyukámnak, meg később a gyerekorvosnak is, hogy én bizony ápolónő leszek! Az lettem..:D
2023. aug. 20. 23:40
2/15 anonim válasza:
Meteorológus vagyok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Már kisgyermek korom óta imádtam és csodálattal figyeltem a zivatarokat és a különböző extrém időjárási eseményeket (jégeső, felhőszakadás, szélvihar, nagy havazások stb...). Nekem teljes mértékben egybevág a hobbim a hivatásommal, egyszerűen imádom amit csinálok és ha épp nem "dolgozom" akkor is az időjárást figyelem: hol a felhőket, hol a naplementét, hol a radart bújom, hátha érkezik egy jó kiadós záporeső! :)
2023. aug. 20. 23:55
3/15 anonim válasza:
Gyógypedagógus vagyok :) ovisokkal foglalkozom
2023. aug. 21. 07:36
4/15 anonim válasza:
#3 vagyok
Sajnos azt is hozzáteszem, hogy bármennyire is imádom, sajnos már csak 1 tanévet dolgozom. Utána muszáj váltanom, mert nettó 280at keresek és kinőttük a lakásunkat.
Ha egyszer elfogadható lesz a bértábla akkor visszamennék.
2023. aug. 21. 07:39
5/15 anonim válasza:
Szakäcs vagyok, korhäzi konyhät vezetek a halodo nyugaton lassan egy evtizede...
Munkanélküli vagyok és imádok semmit sem csinálni. Faterék eltartanak. Egész nap megy a gamelés ezerrel meg a netflix
2023. aug. 21. 11:35
8/15 anonim válasza:
#7: szégyellheted magad, ha ez igaz.
2023. aug. 21. 13:26
9/15 anonim válasza:
Gépészmérnök vagyok, amíg a covid miatt nem lett vége imádtam-műszereket fejlesztettünk, én 3d modelleztem, 3d nyomtattam, szereltem, laborméréseket végeztem-és még úgy is, hogy messze átlag alatt kerestem. Ja és baromi jó volt művelt kollégákkal dolgozni phd-s fizikusokkal mérnökökkel.
2023. aug. 21. 14:21
10/15 anonim válasza:
Facility manager vagyok. Klassz dolog, amikor rád bíznak egy 8milliardos ingatlant, hogy viseld gondját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!