Alul lennék fizetve mérnökként?
Figyelt kérdés
3 év tapasztalatom van, BME-n végeztem gépész bsc és msc szinten is, van angoltudásom, szerszámgyártásban dolgoztam, most autóipar. A munkaköröm folyamatfejlesztő és br. 850-ért váltottam nemrégiben, simán megadták. Keveset kérhettem?2023. aug. 18. 21:11
11/17 anonim válasza:
Szerintem ez mindössze 3 év tapasztalattal elég jó bér. Ha nem fancy bme diplomád lenne, akkor jó ha kapnál 700 körül.
12/17 anonim válasza:
3 év tapasztalat az kb olyan, hogy lehet nem csavartál be élőben 2 csavart sehová. Örülj ennek a bérnek.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, előző helyemen br. 600-at kaptam az nevetséges volt, azt hittem a 850 reális, de már úgy érzem, hogy alulbecsültem magam megint, és érdemes lesz továbblepni 1 éven belül.
2023. aug. 20. 02:20
15/17 anonim válasza:
Èpìtőmèrnök vagyok, dupla ennyi tapasztalattal , nagy felelősséggel , 100assal kevesebb bruttoert. Az enyémhez képest jo.
16/17 anonim válasza:
Hát figyelj, nekem volt olyan kollégám, aki 2 msc-vel (gépész+közlek) kap 550 bruttót. Hozzád képes ő egy professzor. Szerintem 850-nel táncolnod kéne örömödben.
17/17 anonim válasza:
16: jó de a közlek mérnök csak akkor jó, ha az adott iskolában jarmümernöki szak is abból agazik ki, nem kulon szak. Vegez jármű mérnökként aztan irany vmi nagy vilagszinten termelő jarmugyarto multi. Ezt leszamitva, saját igényeim szerint egy kozlek mernöki nem sok mindenre jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!