Alul lennék fizetve mérnökként?
Figyelt kérdés
3 év tapasztalatom van, BME-n végeztem gépész bsc és msc szinten is, van angoltudásom, szerszámgyártásban dolgoztam, most autóipar. A munkaköröm folyamatfejlesztő és br. 850-ért váltottam nemrégiben, simán megadták. Keveset kérhettem?2023. aug. 18. 21:11
3/17 anonim válasza:
Picit talán alul lőtted, de max. egy 50-essel. Ha jó vagy majd kompenzálják idővel.
4/17 anonim válasza:
Mi az a folyamatfejlesztő?
Amúgy én olyat ismerek szintén 30 év tapasztalattal, aki nettó 430-at kap.
Ő vasúti fékrendszerek tervezésében vesz részt, tehát mint laikus azt gondolom, hogy elég nagy a felelőssége.
8/17 anonim válasza:
Keveset kértél, lehetne milla fölötti.
Érdemes sávot mondani fizetési igénynél nem konkrét összeget.
9/17 anonim válasza:
Nekem is a Knorr jutott eszembe. Ott hiresen vacak fizetesek vannak.
10/17 anonim válasza:
Knorrnál irdatlan gagyi fizetések vannak. Őszintén azon is csodálkozom, hogy van akinek 850-et megadják, ettől függetlenül alul vagy fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!