Mennyi pénz kéne mire elérjük 2024 elejét?
Akkor a te szövegértéseddel van gond, ugyanis a kérdező nagyvárosokat említett.
Ennek ágán minek teszed a felsorolásodba Budaörsöt a 30 ezer lakosával? Nem releváns információ.
:-))
"Egy 50-60 nm-es lakás rezsike KK-val együtt kb 30.000 Ft"
Aha. Hol? Nálunk (Debrecen) egy sima panel, ahol mért fűtés sincs átlag 35 ezer nyáron és 45-50 télen.
"Még mindig maradt a fizudból ~200.000 Ft, amit magadra fordíthatsz"
Igen, amiből fizeted a háztartási kiadásokat, tisztálkodást, közlekedést, ruhát, cipőt, miegymást, azt hipp-hopp el is ment.
Arra reagáltam hogy "albérletet keresek vidéken".
Egyébként ha szőrszálhasogató akarok lenni, Debrecen se releváns ebből a szempontból.. Magyarország 2. legnagyobb városa nem vidék hanem VÁROS
Hát én leszek a kakukktojás.
Mi ennyiből élünk: 2 felnőtt, 1 baba. Ugyan saját lakás, kis rezsivel (havi átlag 40.000).
Én kihozom ennyiből. Tudom írni fogják, hogy már pedig ez vegetálás, de mi elég nyugis életvitelt folytatunk főleg így a gyerek óta, szóval bőven elégedett vagyok.
Ez a férjem fizetése, az én munkahelyem pont gyerek előtt megszűnt. Ha 1.5 év múlva visszaállok dolgozni, akkor sem hiszem, hogy sokkal többet költünk majd. Inkább csak többet teszünk majd a megtakarításunkhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!