Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénz kéne mire elérjük...

Mennyi pénz kéne mire elérjük 2024 elejét?

Figyelt kérdés
Hatalmas infláció volt az elmúlt 1 évben, az akkori különösen jó fizetésem ma semmit nem érne. Jövőre is emelkedések várhatók, 1 gyermeket nevelek egyedül és munkahelyváltás előtt állok (küldöldről belföldre). Szakmától független meglehet majd élni 500 ezer forintból Magyarországon? Vagy inkább vegetálás, több kell hozzá? Albérletünk lesz vidéken.
2023. aug. 17. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor a te szövegértéseddel van gond, ugyanis a kérdező nagyvárosokat említett.

Ennek ágán minek teszed a felsorolásodba Budaörsöt a 30 ezer lakosával? Nem releváns információ.

:-))

2023. aug. 17. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:

"Egy 50-60 nm-es lakás rezsike KK-val együtt kb 30.000 Ft"

Aha. Hol? Nálunk (Debrecen) egy sima panel, ahol mért fűtés sincs átlag 35 ezer nyáron és 45-50 télen.

"Még mindig maradt a fizudból ~200.000 Ft, amit magadra fordíthatsz"

Igen, amiből fizeted a háztartási kiadásokat, tisztálkodást, közlekedést, ruhát, cipőt, miegymást, azt hipp-hopp el is ment.

2023. aug. 17. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Arra reagáltam hogy "albérletet keresek vidéken".

Egyébként ha szőrszálhasogató akarok lenni, Debrecen se releváns ebből a szempontból.. Magyarország 2. legnagyobb városa nem vidék hanem VÁROS

2023. aug. 17. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én leszek a kakukktojás.

Mi ennyiből élünk: 2 felnőtt, 1 baba. Ugyan saját lakás, kis rezsivel (havi átlag 40.000).

Én kihozom ennyiből. Tudom írni fogják, hogy már pedig ez vegetálás, de mi elég nyugis életvitelt folytatunk főleg így a gyerek óta, szóval bőven elégedett vagyok.

Ez a férjem fizetése, az én munkahelyem pont gyerek előtt megszűnt. Ha 1.5 év múlva visszaállok dolgozni, akkor sem hiszem, hogy sokkal többet költünk majd. Inkább csak többet teszünk majd a megtakarításunkhoz.

2023. aug. 17. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
#14 persze, ki lehet hozni, olcsó kajákból, turiból öltözködve, meg költséges hobbik, nyaralás nélkül. Én ezt akkor is vegetálásnak hívom, de mindenkinek mások az igényei.
2023. aug. 17. 15:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem van egy autóm is amivel minden nap járnék és fent kell tartani meg a gyereknek kötelező gyógyszerekre költeni és gluténbeteg is. Megmondom őszintén egyedül maradtam, ő kicsi ha baj van jó lenne ha van nagyszülő, tesóm a közelben, aki vele marad. De nem szűköltem soha, nem tudom ilyen kevés pénz mire lesz elég, máshoz szocializálódtam itt kint.
2023. aug. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!